Всяко продължение на „Терминатор“ след „Терминатор 2: Денят на страшния съд“ бе посрещнато със смесени чувства. Всяко продължение се опита да рестартира поредицата по собствен начин. Това никога не се случи. За много фенове, причината е отсъствието на Джеймс Камерън от всичко проекти, след T2. Продълженията никога не успяха да уловят усещането от неговите филми. площадката на Терминатор 6площадката на Терминатор 6

Със завръщането си към поредицата , Камерън възстанови интересът на феновете към нея. Имайки го директно намесен в процеса на създаването на Терминатор 6, внася легитимност, която липсваше у другите филми. Той участва дори в създаването на историята, освен че е продуцент. Тим Милър (Дедпул) режисира.

Освен завръщането на Камерън има и друго знаменито такова. Линда Хамилтън, която изпълнява ролята на Сара Конър в оригиналните два филма ще повтори изпълнението си и за новия филм. Това е възможно, тъй като Терминатор 6 ще игнорира ВСИЧКИ продължения отвъд Т2. В първото от тях „Бунтът на машините“, героинята и бе убита.

Арнолд Шварценегер се завърна на снимачната площадка, в ролята на Терминатора. А през изминалата седмица (на 26.09) бе рожденият ден на Линда Хамилтън. Той честити празника и по трогателен начин. Тяхна обща снимка от снимачната площадка на „Терминатор 2: Денят на страшния съд“ бе пресъздадена на снимачната площадка на Терминатор 6. Разликата между двете снимка е почти 30г.

Думите, които актьорът сподели под снимката, гласят:площадката на Терминатор 6

Честит рожден ден на скъпата ми приятелка Линда Хамилтън. Една от любимите ми екранни партньорки, истински корава жена и прекрасен човек. Въодушевен съм от възможността да се завърна редом до теб.

Едуард Фърлонг, който изпълни ролята на Джон Конър в „Терминатор 2: Денят на страшния съд“ няма да се завърне, за да повтори ролята на Джон Конър. Въпреки това, лицето му ще бъде видяно във филма. То ще бъде поставено върху дубльор на тялото му- Джуд Коли. В ролята на дубльор на тялото на Т-800 от „Терминатор: Генисис“ ще видим отново Брет Азар!площадката на Терминатор 6

площадката на Терминатор 6
Джуд Коли и Брет Азар

Въпреки шумът около завръщането на Линда Хамилтън, историята ще се фокусира върху георинята Дани- работеща жена, която ще се окаже въвлечена във война между хора и машини.

Дано новия филм се окаже инжекцията адреналин, от която поредицата има нужда. Премиерата е насрочена за 15.11.2018г. Ето снимката на Шварценегер и Хамилтън, която Арнолд сподели:площадката на Терминатор 6

Източник: Jo BLo

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here