Дейвид Бениоф и Д.Б. Уейс стоят под радара на таблоидите от финала на „Игра на тронове“ насам. Това е очаквано, имайки предвид яростта на феновете, в следствие „обидата“ , която финалния сезон бе за тях. Но по всичко личи вече, че поредицата Властелинът на пръстените е по петите им.

Имаше кампания в Reddit , която да направи така, че като изпишеш в Google лоши сценаристи (bad writers) първото, което ще ви излиза да са техните имена. След това Сет Роугън пусна няколко поста за тях по време на Comic Con. Тандемът трябваше да се появи, но в последствие отказаха участитето си. Поредицата Властелинът на пръстените

Основния въпрос е- дали биха се справили? Защо не? Все пак толкин е завършил книгите….

Амазон и Netflix са в преследване на тандема, но по всичко личи, че Amazon са готови да похарчат много повече пари. Според доклад, те са готови да дадат до $1 млрд. за поредицата. За това фактите сочат точно това поредицата Властелинът на пръстените ще бъде крайния победител.

HBO от своя страна са спокойни. Бениоф и Уейс могат да ходят да трупат богатства и да вбесят феновете не Толкин. Как? Внезапното превръщане на Гандалф в отмъстителен ездач на дракони, които напуска битката на Пеленорските полета посредата, за да отиде и да измъчв Графството.

Където и да попаднат, проекта ще е късметлийски, че ги е получил. Искам талантът им да получи възможно най-много пари. – разказа програмният директор на HBO, Кейси Блойс.

Източник: Esquire

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =