През януари 2019г. бе обявено, че сценаристите от поредицата за „Убийствен пъзел“, Патрик Мелтън и Маркъс Дънстан, са привлечени да напишат нова версия на незабравимата хорър поредица. Продуцентът Крейг Пери и създателя на поредицата Джефри Редик дадоха още детайли. Филмът ще бъде много различен и същевременно много познат.

Двамата наскоро говориха по случай 20 години от премиерата на оригиналния „Последен изход“.

Играем си с идеята, филмът да се развива в света на най-рискуващите. Пример са полицията и пожарната. Тези хора се изправят срещу смъртта всеки ден. Те правят избори, които могат да решат съдбата на някого, дали да живее или да умре. Ние се позоваваме на преценката им, експертиза и спокоен нрав. Ами ако поставим тези хора в кошмарна ситуация, в която всеки техен избор води до спасяване на живот или смърт, но този път… за тях самите? Смятаме, че подобен свят би бил прекрасен за следващия „Последен изход“. Тази идея би дала възможност за уникални парчета за сглобяване на пъзела по изключително креативен начин.

Един от ключовите елементи от самото начало на поредицата са уникалните парчета, чието сглобяване води до ужасяваща смърт. Най-бруталения пример за това е жестоката катастрофа в началото на „Последен изход 2“. Давайки на новия филм много различен подход би довело до нови идеи за подобна лудост.

Предстои New Line да обявят премиерна дата и режисьор за проекта.

Източник: Movie Web

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

79 − = 72