Тийзър трейлърът на дългоочакваното продължение „Последният ергенски запой 2“, атакува киносалоните по света следващата седмица с премиерата на „Hall Pass“! Дори и да няма своята официална премиера във виртуалното пространство през следващата седмица, със сигурност ще има НЕофициална такава, и ние ще ви покажем видеото своевременно.

Режисьорът сподели: „Вече имаме тийзър-тейлър, който завърших буквално преди броени дни. Той дебютира следващата седмица! До момента сме пуснали всичко на всичко 2 снимки и причината е, че приключихме снимките на филма в новогодишната нощ, а през Май месец, вече трябва да имаме премиера! Разписанието ни е откачено.“

Той добави, че е възможно тийзърът да остави повече въпроси, от тези на които ще отговори. В новата част, старите ни познайници пътуват за Тайланд за сватбата на Стю. След незабравимото ергенско парти в Лас Вегас, Стю не поема рискове и се заема с репетиция преди сватбата. Но както обикновено се случва- нещата не вървят по план. Това което се случва във Вегас, може да си остава във Вегас, но това което се случва в БАНКОК…. дори не можем да си представим какво е!

МАЙ 2011!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

53 + = 55