За сериал-предистория на „100-те“ се говори отдавна. Телевизията The CW вече официално е дала зелена светлина за пилотен епизод по проекта. Зад него застава създателя и изпълнителен продуцент на основния сериал- Джейсън Ротенбърг.

Сценария е дело на самия Джейсън. Поредицата ще бъде развита, като плануван spin-off. Представянето ще дойде в един от епизодите на предстоящия седми, последен сезон за „100-те“.предистория на "100-те"

Все още неозаглавения сериал се развива 97г. преди събитията в оригиналната поредица. Започва с края на света- ядрен апокалипсис, който убива по-голямата част от населението на света. Междувременно ще следва и група оцелели на Земята, които се борят в този опасен свят. Те ще се опитат да създадат ново, по-добро общество от пепелищата на онова, което е било.

Ротенбърг говори за потенциална предистория на 100-те от години. През 2016г. той разкрива плановете да напише книга- предистория на 100-те за издателството Alloy. По-рано през 2019г. той сподели, че пише сценарий за сериал- предистория. Слуховете сочат, че той го е завършил през лятото.

„100-те“ следва група оцелели от апокалипсиса. Те са първите, които се връщат на Земята, след ядрения апокалипсис. Последния сезон 7 ще включва 16 епизода и премиерата е през 2020г.

Източник: Deadline

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 94