„Живите мъртви“ е на екран от години. На франчайза му предстои да се разширява, а не да се свива в близко бъдеще. Експанзията на бранда става все по амбициозна. Трилогията с филми за Рик Граймс е добър пример. Предстоящия „Живите мъртви: World Beyond“ ще разбуни мистерията на това, кой стои за изчезването на Рик. Това е знак, че тази вселена взаимства мантрата на кино вселената на Марвел: „Всичко е свързано“.

Вземайки това под внимание, изглежда че кросоувър между двата най-дълго просъществували сериала, на принципа на филмите на Марвел, е на път да се случи. Упорит слух, че екипа на „Живите мъртви“ и „Fear The Walking Dead“ ще се съберат за мащабно събитие в близко бъдеще.

Нашия източник се позовава на свои канали, същите, които са информирали за завръщането на Бил Мъри в „Ловци на духове: Afterlife“ и рестарта на поредицата „Трансформърс“. И двете информации в последствие се оказаха истина. Същите тези канали сочат, че Морган Джоунс (Лени Джеймс) ще доведе екипа на Fear The Walking Dead през държавата, за да се срещне със старите му приятели в Александрия и другите общности. Имаше препратка към това в петия сезон на spin-off сериала, но то така и не се случи. Споменатия кросоувър се очаква да се случи в сезон 11 на „Живите мъртви“.

Както всички знаем, основния сериал върви няколко години напред от „Fear The Walking Dead“, на кога ще му се наложи да преживее скок във времето в своя шести сезон, за да направи кросоувъра възможен. Това вече бе подсказано от отговорника за вселената „Живите мъртви“, Скот Гимпъл. Преди няколко месеца той сподели пред Entertainment Weekly, че ще си поиграят с времето в шестия сезон на Fear. В същото интервю той сподели, че има интерес в създаването на „Живите мъртви“ версия на „Crisis on Infinite Earths“ от поредиците на The CW (там в мега събитие се преплитат „Супергърл“, „Светкавицата“, „Стрелата“, „Легендите на утрешния ден“ и какво ли още не).

Източник: We Got This Covered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 55 = 57