Невероятният свят на Гъмбол“ – Сезон 6
От 16 септември – всеки делник от 18.30 ч.

Поредицата следва приключенията на Гъмбол- дванадесетгодишна, синя котка. С помощта на най-добрия си приятел Дарвин, той попада в най-различни, забавни ситуации. А неговият събрат е бившата му златна рибка, на която й порастват крака и се присъединява към семейството. Друг верен спътник в игрите им е сестрата на Гъмбол- Анаис, четиригодишно зайче с повишена интелигентност. Към тях се присъединяват и техният баща – Ричард и майка им – Никол, които винаги са насреща, за да дадат подкрепа на малките.

В един от епизодите Директор Браун представя нов ученик на име Питър Пеперони на Гъмбол и Дарвин. Речта на Питър обаче е почти изцяло неразбираема. Затова те нямат представа какво казва той в повечето време. В крайна сметка двамата се запознават с родителите на Питър, които изпитват силна неприязън към правителството и въвличат нашите герои в голяма и забавна каша.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

DC Super Hero Girls – Сезон 1
От 28 септември – от събота до вторник от 16.15 ч.

Поредицата проследява приключенията на Жената чудо, Супергърл, Пчеличката, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и ученици в Гимназия Метрополис.


В един от епизодите, новата ученичка в Гимназия Метрополис, Барбара Гордън започва да подозира, че някои от другите ученици притежават суперсили. Тя започва битка с храна в стола на училището и така получава наказание, заедно с четирима други ученици – Карън Бийчър, Джесика Крус, Кара Денвърс и Зий Затара. Към тях скоро се присъединява и шесто момиче. Тя им разкрива, че е Жената чудо. След това героите разкриват своите изключителни способности, защото започват да се карат и бият, потвърждавайки подозренията на Барбара.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Bakugan: Battle Planet – Сезон 1
От 9 септември – всеки ден от 21.40 ч.

Bakugan: Battle Planet е името на първия сезон от подновената Bakugan поредица. Сезонът проследява приключенията на Дан Кузо и най-добрите му приятели. Те са първите деца на Земята, които се сприятеляват с мистериозните извънземни създания, известни като Бакуган. Сюжетът се развива около темите за приятелството, борбата и конкуренцията.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Уикенд с Бен 10 и Батман
От 21 септември – всеки уикенд от 11.40 ч.

Празнувай „Денят на Батман“ (21 септември) със специалната програма по Cartoon Network!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 + = 41