Иван Матев (Супер Любо) пусна любимите парчета на Лара Береану, Ива Дойчинова, Ива Екимова и децата им на караокето „Гномео и Жулиета 3 D”. Публиката в Cinema City се включи активно в партито.

По повод премиерата на 3D анимацията „Гномео и Жулиета“ в Cinema City (МОЛ-София, бул. „Стамболийски“) на 25.02. се състоя караоке за деца и родители.

Специални гости бяха триото Лара Береану, дъщеря й Бернарда и втората й дъщеря (в корема); Ива Дойчинова и нейните мини копия – Мина и Ида; Ива Екимова и талантливата наследница на Дими от „Сленг”- Дара и приятелката й Наталия Димитрова с дъщеря й.

Водещият Иван Матев (познат като Супер Любо) откри шоуто с песен на Елтън Джон (чието дело е саундтракът към „Гномео и Жулиета” 3D), а след това помагаше активно в изпълненията на останалите участници. Лара Береану и Бернарда се развихриха с хитa „Губя контрол” на Миро. Дара показа завидно сценично поведение и певчески данни и бе сред най-активните, като изпя „Бански лалета” и Grenade на Bruno Mars. Ива Дойчинова и дъщерите й се включиха с дуета на Мария Илиева и Графа „Крадена любов” в трио вариант.

В караокето „Гномео и Жулиета” взеха участие и деца от публиката на възраст от 4 години до 16 години. Най-малките пожелаха песнички, като „Зайченцето бяло” и „Баба Марта”.

За съжаление Радост Драганова и Ани от „Антибиотика” бяха повалени от върлуващия в момента грип и не успяха да дойдат на караокето.

Всеки участник в шоуто, посветено на премиерата на „Гномео и Жулиета 3D” получи награди от медийния партньор – радио FM+, от „Егмонт България“ и A Plus Cinеma.

Последва прожекция на анимацията в залите на Cinema City.

„Гномео и Жулиета 3D” е оптимистина трактовка на трагичната история по Шекспир.

Анимацията в световен вариант, се дублира от Емили Блънт, Джеймс Макавой, Майкъл Кейн, Джейсън Стейтъм, Маги Смит, Ози Озбърн и други.

Режисьор на филма е Кели Асбъри („Шрек 2“).

Саундтракът, който е на пазара у нас чрез „Анимато Мюзик“, включва нови и класически песни на Елтън Джон и Бърни Топин, както музика от Джеймс Нютън Хауърд („Хубава жена”, „Шесто чувство”, „Беглецът” и други).

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here