След успеха на „Животът може да е чудо“ Ивинела Самуилова – едно от откритията на „Хермес“ за 2011 година, представя на своите почитатели втората си книга – „Ако животът не е чудо“.

Вярна на себе си, авторката предлага едно завладяващо, оригинално и проникновено, но същевременно написано с лекота и чувство за хумор четиво. И неусетно, почти като на игра, ни отвежда „до ъгъла“, където ни оставя сами да изберем накъде ще продължим…

„Има два начина да изживеете живота си: като нещо обикновено или като чудо“ – Алберт Айнщайн

 

 

ВСИЧКИ ПОЧИТАТЕЛИ НА ИВИНЕЛА САМУИЛОВА ЩЕ ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ СРЕЩНАТ С НЕЯ И С НЕОБИКНОВЕНИЯ ПСИХОЛОГ АЛЕКСЕЙ БЪЧЕВ НА ПРЕМИЕРАТА НА „АКО ЖИВОТЪТ НЕ Е ЧУДО“ В ГРАДОВЕТЕ:

  • Пловдив – 18 май 2012 г., 18,00 ч., книжарница „Хермес“ – Централ, ул. „Патриарх Евтимий“ 12, ет. 2.

    • София – 01 юни 2012 г., 19,00 ч., НДК, по време на Пролетния базар на книгата, полуетаж „Изток“.

    • Велико Търново – 06 юни 2012 г., 18,30 ч., книжарница „Хеликон“, ул. „Васил Левски“ № 17 

За автора

Ивинела Самуилова е родена през 1971 г. в гр. Севлиево. Завършва езикова гимназия в град Враца с испански и английски език, а след това – магистратура по богословие във Великотърновския университет. Има и редица допълнителни квалификации и обучения: стопанско управление и администрация, журналистика, пиар, психология и други.

Ивинела живее и работи в София в сферата на маркетинга. Има един син.

За да удовлетвори различни свои интереси, Ивинела учредява фондация „Кларитас“, чиято основна дейност в момента е свързана със съхраняване и популяризиране на българския музикален фолклор. В етап на разработване са програми, ориентирани към подпомагане изграждането на хуманни качества у младите хора, както и програми, насочени към подобряване различни аспекти от живота на жените, с особено внимание към самотните майки. Подкрепата и солидарността си към духовните потребности на съвременната жена Ивинела често изразява в онлайн издание за жената ТЯ.

Ивинела Самуилова е автор на първия български роман с приложна психология – „Животът може да е чудо“. Книгата веднага печели хиляди ревностни почитатели не само у нас, а и сред сънародниците ни в чужбина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here