Planet-of-HappinessИК „Колибри“ представя „Планетата на щастието: думи за медитация“ от автора на „Розовите очила на душата“ – дългогодишния НЛП и йога-майстор Любомир Розенщайн.

„Планетата на щастието: думи за медитация“ (цена:12  лв., 160 стр.) ни връща към магията на детското удивление и себеоткриването и насочва вниманието към всички онези вълнуващи хоризонти, спотайващи се някъде вътре в нас. Това е книга, която носи светла утеха и вдъхновение. Авторът ни подава ключ към психологията на вътрешното кино, напомня ни за възможностите сами да избираме пътищата в живота си и да ги следваме с устрем, вяра и лекота.

Любомир Розенщайн е роден в София, завършва Журналистика и масови комуникации, по-късно изучава приложението на концепцията НЛП (невролингвистичното програмиране) в борбата с дистреса. Повече от двайсет години изследва западните и източните подходи към човешката психика и използва езика като инструмент за насърчаване, мотивация и промяна. Негови учители са съоснователят на НЛП Ричард Бендлър и световноизвестният хипнотизатор Пол Маккена.

Издателство „Колибри“ и Радио за личностно развитие ChangeWire ви канят на премиерата на „Планетата на щастието: думи за медитация“ от Любомир Розенщайн с кратка йога-нидра (йога на съня) за връщане към равновесие, баланс на енергиите и опознаване на вътрешното кино, водена от автора.

График на събитията по представяне на книгата:

20 май 18.30 часа, София:
книжарница Хеликон, бул. „Цар Освободител“ 4 /фоайе на Гранд хотел България/

21 май, 18 часа, Пловдив:
книжарница Хеликон Пловдив-Център, ул. Княз „Александър Батенберг“ No 29

22 май 18 часа, Варна:
книжарница Сиела – Варна, Фестивален комплекс

http://www.facebook.com/PlanetataNaStastieto

https://www.facebook.com/events/370154326428494/

–> Бъдете сред най-първите, които ще държат ПЛАНЕТАТА НА ЩАСТИЕТО в ръцете си и получете специален ПОДАРЪК: аудиопрограма с упътване как да използвате вътрешното си кино за да бъдете по-успешни, по-добри и повече себе си!

„Затворете за миг очи. Кажете добро утро и на най-сърдитата, и на най-обидената, и на най-тъжната част от себе си. Често скрити някъде много дълбоко, за тях е трудно да видят изгрева, но сега вие можете да им помогнете. Кажете им добро утро добро утро добро утро толкова пъти, колкото е нужно, за да стигне до тях през всичките стени… през всичките мъгли… първият слънчев лъч.

Бъдете малко в този миг и не забравяйте да се усмихвате, защото това е знакът, който без никакво съмнение всички разбират… всички ще разберат. Опитайте тази сутрин и вие: бъдете с розовите очила на душата.“ 

plannashtast

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 4