Kalashnikov (Калашников)
Премиера: вторник, 1 декември от 21:00

Калашников. Всички знаят това фамилно име, но не всеки знае по какъв дълъг и трънлив път е преминал самоукият мъж, за да създаде на 28-годишна възраст легендарния щурмови автомат AK-47, който и до днес е символ на оръжията, създадени в нашето време.

Voice of the Big Country (Голоса большой страны)
Премиера: вторник, 8 декември от 20:00

Във всяко кътче на огромната ни страна има талантливи хора, достойни за признание и слава. Те се стичат в столицата и участват в популярни телевизионни предавания. Но прожекторите угасват и животът продължава. И то не по начина, по който те са очаквали. Всеки от нашите герои – млади и стари, амбициозни и смирени, самотни и влюбени – ще трябва да премине през много изпитания. Очакват ги възходи и падения, срещи и раздели, приятелство и предателство. Но в крайна сметка те ще се превърнат в един голям екип, семейство, което е обединило различни хора от най-отдалечените градове на голямата ни страна, в името на музиката, таланта и, разбира се, любовта!

Urfin 2 (Урфин Джюс возвращается)
Премиера: сряда, 9 декември от 20:00

Ели и нейното вярно куче Тотошка отново се озовават във Вълшебната страна в точния момент, когато коварният Урфин Джюс се опитва да вземе властта в Изумрудения град. Въпреки че е загубил армия си от дървени войници, Урфин не се е отказал от лошия си навик – да разваля живота на всички. В ръцете на Урфин е вълшебната книга на магьосницата Гингема, която изпълнява всяко желание на нейния притежател, което означава, че мъдрото плашило, смелият лъв и калаеният дървар са в опасност. Ели, Тотошка и новият им приятел Тим решават да помогнат на жителите на Вълшебната страна.

Success (Успех)
Премиера: вторник, 15 декември от 20:00

Някога Лиза и Артьом са били дръзка рок група, която мечтаела да завладее света, но след раждането на дъщеря им Вита те трябвало да забравят за творческите си начинания. Лиза обаче така и не успя да изостави мечтата си и когато се появява шанс за кариера в Америка, тя напуска семейството си и заминава. Сега Артьом отглежда дъщеря си сам и поема странни задачи, за да ги издържа. За една от тези задачи той дори трябва да се откаже от рокерските си принципи, за да пее руска поп музика на корпоративно парти. Когато Артьом се затруднява с текста на поп песен, Вита неочаквано се качва на сцената, за да изпълни песента за него. Екстравагантното им изпълнение получава милиони гледания в интернет, което привлича вниманието на известен продуцент…

Interpreter (Переводчик)
Премиера: вторник, 22 декември от 23:00

Баща отива в командировка с дванадесетгодишния си син. След като е станал свидетел на престъпна разправа, инициирана от лидера на местна банда, синът попада в болницата. Операция в чужбина може да спаси живота на момчето, но тя струва много пари. Бащата решава да предприеме отчаяна стъпка – той се съгласява да изпълни трите желания на лидера на бандата.

Още любопитна информация за продукциите ви очаква в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat History във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 29