Разкажи ми приказка II
HBO GO: 06.12

Създаденият от Кевин Уилямсън сериал „Разкажи ми приказка“ прехвърля някои от най- популярните приказки по света в съвремието и ги превръща в мрачен психологически трилър. В десетте серии на втори сезон са включени историите на три легендарни принцеси – тези от „Красавицата и Звяра“, „Спящата красавица“ и „Пепеляшка“. Чрез тях се запознаваме със семейство Прюит, което се сблъсква с любовта, загубата, аферата и насилието на фона на Нашвил, Тенеси.

Глутница III
HBO GO: 06.12
HBO: 06.12 | 21:00 ч.

Всичко започва, когато граничните полицаи задържат двама мигранти, опитващите да минат от Полша в Украйна. Тръгнал по петите им, Ребров се натъква на престъпление. Жестокото убийство успява да потресе Полша, а Марковски започва разследване. Ребров моли Добош за помощ, защото подозира, че случаят е много по-заплетен. Зает да напредва в кариерата си във Варшава, Добош с нежелание са връща в Биешчади. Ребров отново е изправен пред дилема – той отново е граничен полицай, но миналото му продължава да го преследва. Не всички са щастливи от това, че се е върнал. Много още го виждат като заподозрян, работещ на границата на закона. Появява се нов герой – Татяна Баркова е новият шеф на украинските трафиканти.

Храна за любовта I
HBO GO: 25.12
HBO3: 03.01 | 22:00 ч.

Алгоритъмът на приложение за любители на храната събира двамата главни герои – 30- ина годишни мъж и жена, които решават да се опознаят въпреки наранените чувства от предишни връзки. В рамките на няколко дни те сверяват вкусовете си като любовта си към японския плод юдзу и ненавистта си към кулинарните претенции. А основната проверка ще е дали страстта им към храната е достатъчна, за да започнат връзка.

Мъртва точка IV
HBO GO: 21.12

Красива жена е открита на Таймс Скуеър. Тя страда от пълна амнезия, а тялото й е покрито с кодирани татуировки. И докато тя самата и ФБР се мъчат да открият самоличността й, се разкрива все по-голяма конспиративна мрежа. След емоционалния финал на трети сезон, „Мъртва точка“ се завръща. Джейн е отровена със ZIP – лекарството, използвано за заличаване на паметта й. Брат й Роман също страда от заболяването и търси лекарство, и данни с информация по целия свят. Екипът тръгва по поредица криптирани съобщения, които ги отвеждат до нови престъпления за решаване. Ако имат късмет, те ще успеят да спасят и Джейн.

Прасето Пепа II
HBO GO: 06.12

Пепа е жизнерадостно малко прасенце, което живее с братчето си Джордж, майка си и баща си. Любимите неща на Пепа са да играе игри, да се преоблича, да бъде сред природата и да скача в кални локви. Всичките й приключения завършват щастливо с много смях и грухтене.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 29