Нюйоркска комбина ІІI
HBO GO: 10.09
HBO: 10.09 | 21:00 ч.

Сериал от Дейвид Саймън и Джордж Пелеканос („The Wire“, „Treme“) с участието на Джеймс Франко и Маги Джиленхол, който проследява възхода на порноиндустрията в Ню Йорк през 1971-72, задвижван от постепенното легализиране на порнографията и политически мотивираното „разчистване“ на Таймс Скуеър. Възползвайки се от възможността да изкара пари от зараждащия се порно бизнес – и понякога превръщайки се в негова жертва – е цяла гама от колоритни персонажи, сред които са предприемчивият и изпълнен с идеи барман Винсънт Мартино, неговият опасно свободолюбив брат близнак Франки, проститутката Кенди и много други.

Манифест І
HBO GO: 01.09

Когато полет 828 на Montego Air се приземява след турбуленция, екипажът и пътниците си отдъхват. В рамките на няколкото часа на полета обаче светът е остарял с 5 години, а семействата и приятелите им са продължили живота си, след като са оплакали загубата си. Изправени пред невъзможното, пътниците на полет 828 трябва да продължат живота си. И докато свикват с новата реалност, те се изправят пред нова мистерия – някои от пътниците осъзнават, че може би ролята им е по-голяма, отколкото са очаквали. Робърт Земекис, Джак Рапке и Джеф Рейк създават емоционална и непредвидима история за свят, в който надеждата и съдбата продължават да играят голяма роля.

Игра на пари I & II
HBO GO: 01.09

Майлс Дейли (Крис О’Дауд) е наемен убиец от Невада, който решава да смени попрището и да се превърне във филмов продуцент в Холивуд. Целта му е да загърби криминалното си минало и да се сближи със семейството си. Там се запознава с Рик Моруедър (Рей Романо) – преминал славата си продуцент на филми със съмнително качество, който отчаяно иска да е част от върхушката на Холивуд и неохотно се съгласява да стане партньор на Майлс и да го въведе в лабиринта на бизнеса. Заедно с колегата си от престъпния свят Луис (Шон Бриджърс) Майлс се опитва да разграничи двата си бизнеса и да държи настрани престъпния си шеф Амара де Ескалонес (Лидия Порто), както и опасния й племенник Яго (Гоя Роблес).

Под станция „Темпъл“ I
HBO GO: 13.09
HBO3: 01.10 | 23:00 ч.

Сериалът разказва историята на Даниел Милтън – успешен хирург. След лична трагедия, която унищожава живота му, Даниел и Лий отварят нелегална клиника в лабиринтите от тунели и канали под Лондон. Там Даниел лекува онези, които не могат или не искат да потърсят традиционното здравеопазване: престъпници, нелегални имигранти или просто чудаци. Подобен рискован бизнес, привлича и други необичайни хора: преследваната от вина лекарка Анна и младия банков обирджия Джейми. В тунелите на града добрият доктор трябва да даде всичко от себе си, за да управлява екип от неудачници и да подсигурява нуждите им, докато приема все по-голяма и разнообразна клиентела.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here