Убийство в Бруклин (Motherless Brooklyn)
HBO GO 17.01, HBO 17.01 – 21.00 ч

Действието в „Убийство в Бруклин“ се развива през 50 те години в Ню Йорк Лайънел Есрог (Едуард Нортън) е самотен частен детектив със синдром на Турет, който се опитва да открие убиеца на своя ментор и единствен приятел Франк Мина (Брус Уилис). Въоръжен само с няколко бегли улики и силата на мощния си обсесивен ум, Лайънел разкрива дълбоко пазени тайни, върху които се крепи целият град. Мистерията ще го отведе от пропитите с миризмата на джин джаз клубове в Харлем до опасните гета на Бруклин и нюйоркските палати на търгуващите с власт. Лайънел се изправя срещу гангстери, корупция и най опасния човек в града, за да почете паметта на своя приятел и да спаси жената, която може да се окаже собственото му избавление.

Добрият лъжец (The Good Liar)
HBO GO 24.01, HBO 24.01 – 21.00 ч

Изкусният мошеник Рой Кортни се е насочил към поредната си жертва наскоро овдовялата милионерка Бети МакЛийш. Рой възнамерява да задигне всичко до последната стотинка и от първата им среща започва да обработва Бети със своитепроверени и изпитани методи. Бети е привидно привлечена от него и изглежда, че се е хванала на въдицата, но този път лесната измама прераства в игра на котка и мишка, а залозите са наистина големи. Двамата се озовават в същинско минно поле, осеяно с коварни лъжи, опасности, интриги и предателства. Легендите Хелън Мирън и Иън Маккелън за първи път си партнират на големия екран и ни потапят в един интелигентен и пълен с напрежение трилър за тайните, които хората крият, и лъжите, с които живеят.

Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
HBO GO 31.01, HBO 31.01 – 21.00 ч

Чували ли сте разказа за ченгето, песнопойната птичка, психопата и мафиотската принцеса?„Хищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин“ е изпълнена с обрати история, разказана от самата Харли по нейния неповторим начин. Когато Роман Сайонис, най-нарцистичният злодей в Готъм и предания му помощник Зас вземат на прицел младо момиче на име Кас, издирването обръща града с главата надолу. Пътищата на Харли, Ловеца, Черното канарче и Рене Монтоя се преплитат и единственият им избор е да се съюзят, ако искат да надвият Роман. Марго Роби се завръща като Харли Куин, а актьорският състав включва още Мери Елизабет Уинстед (като Ловеца), Джърни Смолет (като Черното канарче), Роузи Перез (като Рене Монтоя), Крис Месина (като Виктор Зас) и Юън Макгрегър (като Роман Сайонис).

Тайгър І (Tiger I) – HBO документалистика
HBO GO 11.01

„Тайгър“ е документален филм в две части за възхода, падението и епичното завръщане на световната икона Тайгър Уудс. Ще проследим в детайли пътя на протежето, чиито отдаденост и дори вманиаченост му носят невъобразима слава и успех в голфа. Животът на Тайгър обаче взема и неочакван обрат, той стига дъното, а след това се завръща по безспорен начин, като печели турнира „Мастърс“ през 2019. Филмът съдържа невиждани досега кадри, както и интервюта с хората, които познават Тайгър най добре, включително неговият бивш помощник и близък приятел Стив Уилямс, легендата на голфа сър Ник Фалдо, първата любов на Тайгър Дина Пар и Рейчъл Юкител, жената в центъра на секс скандала, променил завинаги света на Тайгър, която за първи път ще наруши мълчанието си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =