Epic Drama ще излъчи най-добрите си крими поредици от цял свят, включително обичайните заподозрени „Ендевър“ (с премиера на новия 7-ми сезон е още този понеделнк, 22 юни, от 22:00) и „Криминалните случаи на Мърдок“, както и по-софистицираните „Ръката на Ла Гардуня“, продължение на испанския трилър хит „Чумата“, и италианския „Малтезе: Детективът на мафията“. Към тях ще се присъединят нови ексклузивни заглавия като „Кръв във Виена“ – от 12 юли, неделя.

Седмичният график на разследванията започва в понеделниците в 22:00 с „Ендевър“, следван непосредствено от култовия „Вавилон в Берлин“. Вторниците са посветени на бурното второ десетилетие на 20-и век със случаите на дамите-детективи Франки Дрейки и Мис Фишър. Сряда ще има френски привкус с „Колекцията“ – за двамата братя, които стоят зад парижката модна къща „Сабине“, както и историята на известната френска ТВ водеща от 1960-те, станала жертва на нападение, в „Говорителка“.

В мафиотските четвъртъци вижте „Малтезе: Детективът на мафията“ – за битката на един мъж с Коза ностра; както и испанският трилър хит – продължение на „Чумата“: „Ръката на Ла Гардуня“ в Севиля от 16 век, когато след Черната смърт в града се установява нова власт от улицата – първата мафия в Европа, Ла Гардуня. Пистолетите са готови за стрелба в петъците с двойни епизоди на „Ченге“, който се случва в Ню Йорк от 1860-те.

Неделите, разбира се, са запазени за нови и ексклузивни премиери – в 22:00!

Още любопитна информация за продукциите ви очаква в специалната секция на Viasat World при нас.

Не пропускайте да последвате и Viasat History във фейсбук.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 23 = 29