Westworld (2018) Simon Quartermain and Thandie Newton.

Обезпокоителното видео се фокусира върху корпорация Делос

Вчера дебютира пълният трейлър на „Западен свят“ сезон 2, днес е време за друго, притеснително промо. Видеото пристигна онлайн от HBO и заклетите фенове на поредицата откриха бинарен код, скрит в него. Ако една поредица ще има скрити кодове в цялата си маркетингова стратегия, то това е „Западен свят“.

Кодът бе преработен в ето този линк. Той ни донесе нови, притеснително промо за поредицата. То е фокусирано върху компанията Делос, която е собственик и бивш управляващ Западен свят и още пет, тематични парка. Вижте видеото в плеъра в дъното на видеото. Веднага под него е и специалния кавър на „Heart-Shaped Box“ на Нирвана. Новата версия е дело на Рамин Джавади.

„Западен свят“ е базиран на филма, написан от бест-селър автора Майкъл Кричтън (филмите Джурасик Парк). Филмът е мрачна одисея за зората на съзнанието на изкуствения интелект и еволюцията на греха. Базиран на ръба между близкото бъдеще и възстановеното минало, поредицата изследва свят, в който всяко човешко желание, без значение колко благородно или долно е то, може да бъде задоволено.

„Западен свят“ сезон 2 тръгва по телевизия HBO в края на април.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here