„Джон Картър“ успя да затвърди всеобщото мнение, че филми на Марс не се справят добре. Фимът потъна, превръщайки се в една от най-големите боксофис катастрофи за всички времена. Звездата му Тайлър Кич смята, че „Джон Картър“ не е провал. Поне не за него.

С течение на времето си поемаш въздух и осъзнаваш, че е било, каквото е било. Предполагам, че хората, които гледат филма сега за първи път, могат да се насладят на много повече от хората тогава. Чест за мен бе да съм част от филма и да науча толкова много от него. Определено не го смятам за провал. Имам чудесни спомени. Все още си говоря с много от актьорите. Било, каквото било. Нали?

"Джон Картър от Марс" според ТаСтарта на Disney+ провокира много разговори за старото съдържание на компанията, включително“Джон Картър“. Все пак премиерата на заглавието по Нетфликс бе истински ренесанс за него.

Смятам, че получи нов живот с премиерата си по Нетфликс. Хората често ме спират и разпитват за него, особено в Европа. Получи се истински, малък ренесанс. Навремето усещането бе, сякаш всички искаха да го погребат и да УЧАСТВАТ в погребението на филма.

Според актьора провала бе дело на пресата или самите зрители, които са се настроили така към него след първите реакции. Филмът струваше около $250 млн. и поне още $100 млн. за реклама. Той загуби около $200 млн. и се превърна в един от най-големите провали в историята на Холивуд. Той държи 52% одобрение в Rotten Tomatoes. Оценката на зрителите е 60%! Към днешна дата много хора го гледат и се наслаждават на леката, комсическа одисея без да правят паралели с класическия роман на Едгар Бъроус.

Източник: The Hollywood Reporter

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here