Имаме удоволствието  да Ви уведомим за две промоции на Колибри по случай 23 април, Световния ден на  книгата и авторското право!

– По случай десетгодишния юбилей на  емблематичната библиотека „Амаркорд“ и трийсетата издадена книга („Автобиография“на Франко Дзефирели) ИК „Колибри“ прави подарък на всички почитатели на  поредицата – в продължение на 30 дни, от 23 април, Световния ден на книгата и  авторското право, до 24 май, Деня на славянската писменост и култура, всички  налични книги от библиотека „Амаркорд“ ще се предлагат с 30 % намаление!

Празничната цена е  валидна само за продажбите през интернет страницата на издателство „Колибри“: www.colibri.bg

На 24 май всички  читатели, възползвали се от промоцията, ще участват в томбола, а трима ще  спечелят по една книга от поредицата (по техен избор), която ще им бъде  доставена безплатно от куриер.

– По случай  Международния ден на книгата и авторското право допълнително предлагаме на читателите над 100 от най-любопитните ни  издания – селекция от всички жанрове на изкусителната цена от 5 лв. за  книга!

Подбрахме за вас  книги от всички категории и поредици, издавани от ИК „Колибри“, в които  присъстват едни от най-изтъкнатите и талантливи писатели от различни краища на  света, а произведенията им са насочени както към по-младата публика, така и към  по-възрастните или по-взискателни читатели.

Целта на  издателството е да популяризира добрата литература, да въодушеви верните  приятели на книгата, да предизвика незабравими емоции.

Не  пропускайте – над 100 подбрани книги, всяка от тях САМО за 5 лева. Специалната  цена е валидна за продажбите през интернет страницата на „Колибри“, както и в търговската мрежа от 23 април 2012 г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here