Любим Х-мен герой ще дебютира във филмовата вселена на Marvel много скоро. Това ще бъде първия път, в който Х-мен ще е част от кино вселената на студиото, след като правата бяха откупени от 20th Century Fox.

Феновете на първия Marvel сериал по Disney+ попаднаха на огромна изненада. Те бяха поляризирани и част от тях останаха безразлични към ситком визията на първите два епизода.

Сериала бавно ще разкрие тайните си и ще покаже защо Уанда, Видението и останалите са затворени в този странен формат. Едно е сигурно, нещата не са добре във вселената…

Събитията във филма ще подготвят мултивселената на Marvel (припомнете си заглавието на „Доктор Стрейндж 2“, където участие ще вземе и Уанда). Според източника ни, в сериала ще видим и неочакван герой- братът на Уанда, Quicksilver.

В този случай обаче не говорим за версията на героя изиграна от Арън Тейлър -Джонсън в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“. Говорим за версията на Евън Питърс, който последно видяхме в ролята в „Тъмният Феникс“, последният Х-мен филм от епохата на 20th Century Fox.

Според много от феновете сцената на забавен кадър на Quicksilver (Евън Питърс) в „Х-мен: Дни на отминалото бъдеще“ е била най-добрата за целия филм и е задминала всичко, което Quicksilver на Арън Тейлър-Джонсън е направил в „Отмъстителите: Ерата на Ултрон“.

Източник: FandomWire

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 4