Една история, започнала в „Живите мъртви“ продължава в шестия сезон на spin-off сериала „Fear The Walking Dead“. Изчезналата Шери (Кристин Еванджелиста) се завръща и се събира отново със съпруга си Дуайт (Остин Амело). Тя напусна Убежището на Нийгън в сезон 7 на „Живите мъртви“. Съдбата и бе да се превърне в една от жените му. Шери се отправи на запад и остави поредица от бележки, които Дуайт да последва. И точно те го водят от Вирджиния до Тексас. Търсенето му го събира отново с Морга (Лени Джеймс) в пети сезон на „Fear The Walking Dead“.

Плачеща Шери е лицето, което ни гледа от най-новия плакат на сезон 6 за „Fear The Walking Dead“. Текста върху него отново гласи „Миналото е мъртво.“ По дух, Шери вече е много различен човек от последния път през 2016г., когато я видяхме в „Живите мъртви“.

Да изиграя Шери отново е прекрасно изживяване. Тя е почти напълно различен човек от онзи, който избяга от Нийгън. Тя е по-сурова и много по-дейна от преди. Цялата тази любовна история между нея и Дуайт ще даде напълно различен привкус и усещане.- сподели Еванджелиста по време на Comic Con панела на сериала това лято

Източник: ComicBook.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here