Warner Bros. публикуваха първи снимки от предстоящия нов филм на реж. Кристофър Нолън, „Tenet“.

След , като изуми феновете си с филми, като трилогията за Черния рицар, „Генезис“ и „Дюнкерк“, Нолън е на път да ни завладее за пореден път, с филм обгърнат в мистерия. Entertainment Weekly се добраха до няколко нови снимки от него.

Те са първия официален поглед към героите в „Tenet“. Актьорите са Робърт Патисън, Елизабет Дебицки и Джон Уошингтън. Според Нолън, Джон е героят на филма. Той ще стартира, като шпионски трилър. В течение на историята той ще смени жанра си. Това е най-амбициозния му филм до момента

Ние се отклоняваме от гледната точка на шпионския трилър. Ще посетим множество различни места. Ще пресечем няколко жанра по нов, вълнуващ начин. Това е най-големия ми проект по отношение на международното му „достигане“. Снимахме в седем държави с огромен актьорски ансамбъл. Сцените бяха сред мащабна сценография. Това е най-амбициозния филм, който някога съм правил.

Пълни детайли за сюжета няма. Warner Bros. го описват, като епичен екшън, разгръщащ се в света на международния шпионаж.

Премиерата е насрочена за 17.07.2020г.

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here