Случаите на един прекрасен сериал приключил прекалено скоро често завършват в наистина добри филми. . „Живите мъртви“ ще се присъедини към сериалите „Serenity“, „Вероника Марс“, „Entourage“ и други. Филмите за Рик Граймс, които предстои да видим през следвашите няколко години са в ход!Все още незнаем много за тях, но вече изплуваха детайли, които ще очертаят контурите на това, което ни очаква.

Използваме източника, който не отдавна сподели за сериал по „Пърси Джаксън“ и ,че Карън Джилиан е разглеждана за роля в „Карибски пирати 6“. И двете новини се оказаха истина, а за първата, дори писахме ние (справка тук).

Според източника ни, ще видим Рик Граймс жив и здрав в лагер за хора, където фокусът е върху намиране на лек за зомби проблема. В типичния стил за „Живите мъртви“, не всичко свързано с оцелелите, с които се сблъсква Рик, е напълно ОК! Той разпалва много вътреобщностни конфликти, с които комиксите и сериала са популярни. Учените в лагера имат своя луда страна, която включва експерименти против волята на хората. Това е малко извратено… Нещо ще се случи в сезон 11, което ще изпрати много герои на спасителна мисия за Рик от мястото, където той е държан.

Източник: We Got This Covered

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =