Емили Блънт се оказва отново в едно място, където за да оцелее следва правилото: НИТО ЗВУК!!!

Изключително умело и същевременно ударно, Paramount Pictures пуснаха официалния трейлър на „Нито звук: Част втора“ в новогодишния ден. Той продължава историята на семейство Абот и опитите им да оцелеят в един чудовищен свят.

Продължението започва малко след събитията в първия филм. Видяхме как Евелин (Блънт) и Лий (Красински) се борят за да защитят децата си, Рийгън (Милисент Симондс) и Маркус (Ноа Джупе) от ужасяващи мутанти, които ловуват по звук.

Пълния трейлър идва няколко седмици след тийзър-трейлъра, за който CINEBOOM писа не отдавна. Видеото ни връща назад към онзи ден на хаоса, в който чудовищата атакуват за първи път. Малкия град, в който живее семейството се оказва абсолютно неподготвен за този момент. Междувременно в настоящето, след смъртта на Лий, Евелин и децата (както и новороденото!) трябва да напуснат дома и да се потопят в света отвъд, където ги дебнат нови заплахи. Различни от самите същества!

Джон Красински се завръща за да напише историята, сценария и да режисира Емили Блънт в „Нито Звук: Част втора“. Емили и Джон са съпрузи и в живота. В новия филм виждаме Килиън Мърфи („Батман: В Началото“) в ролята на мъж с неясни намерения. Той се среща със семейство Абот. Джимон Хонсу („Шазам!“) също участва във филма и дори го виждаме в трейлъра. Детайли за героите на двамата все още не са известни.

Най-значимата реплика от трейлъра, се появява накрая:

Оцелелите хора, не са такива, че да си струва да бъдат спасени! – изречена от героя на Килиън Мърфи.

Нито звук: Част втора“ дебютира по родните екрани от 20.03.2020г. Разпространява за България- Форум Филм.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 − 44 =