Потребителите на Netflix ги очаква ужасяваща изненада. Просъществувалата доста дълго поредица „The Grudge“/ „Гняв“ (както е Българския и превод) е адаптирана за телевизионен сериал. Той удря стрийминг гигантът Netflix на 03.07.2020г.

Поредицата е в оригиналния език- японски. Синопсисът гласи:

Класическата поредица „Ярост“ е базирана на реални събития, случващи се в продължение на четири десетилетия. А истината е дори още по-ужасяваща. Могат ли хората, преследвани от тази къща, да избягат от проклятието си?Що за зловещ инцидент се е случил в тази къща в миналото?

В поредицата участват Йошийоши Аракава, Юйна Курошима и Ририка. 

Поредицата „Гняв“ бе създадена през 1998г. от Такаши Шимизу с два късометражни филма. Филмът „Ju-On: The Curse“ бе създаден и излъчен две години по-късно. През 2004г. се появи „The grudge“, който бе приет със смесени реакции, но предизвика поредица от продължения.

Японските филми са 9, а американските са 4. Последния „Гняв“ излезе по родните екрани през Януари 2020г. и бе приет изключително зле.

Трейлър за предстоящия сериал на Netflix е пълен с насилия, кръв и ужасяващо новородено. Паралелно с ужасяващите кадри имаме и настръхващ диалог, който превръща трейлъра в „шоколад“, който всеки ще иска да изяде.

Сериалът е озаглавен „Ju-On: Origins“ и е поредния проект на японски език за Netflix през тази година.

Източник: Indie Wire

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 4 =