Гледай тук първи трейлър за Fahrenheit 451

HBO Films публикуваха първи трейлър за Fahrenheit 451. Във филма участват Майкъл Б. Джордан (Черната пантера) и Майкъл Шанън (Човек от стомана). Премиерата е по HBO на 19.05.2018г. Вижте първи трейлър за Fahrenheit 451 в дъното на публикацията.

Режисьор е Рамин Бахрани (99 Homes). Сценарият е дело на Бахрани и Амир Надери (Вегас: Базиран на действителна история). „Fahrenheit 451“ е базиран на класическия, едноименен  роман на Рей Брадбъри. В едно възможно бъдеще, медията е опиат. Историята се пренаписва. А „пожарникари“ изгарят книгите.

Джордън се превъплащава в Монтаг, млад пожарникар, който изоставя своя свят. Той се опитва да върне човечността си, докато се бори със своя ментор- капитанът на пожарникарите Бийти. В неговата роля гледаме Майкъл Шанън. В средата на интересите между Монтаг и Бийти се намесва информаторът Кларис, в чиято роля ще видим София Бутела („Мумията“ 2017г.)

В актьорския състав ще видим още Лили Син (Палави мамчета) в ролята на Рейвън. Тя е репортер на таблоид, който работи с пожарната. Тя помага за разпръскването на пропагандата на министерството, като излъчва събитията с горенето на книги.

Филмът е заснет в различни места на Торонто. Екипът зад камерата включва операторът Крамър Моргентау. Дизайнер на продукцията е Марк Дигби. Дизайнер на костюмите е Мегън Касперлик. Монтажът е поверен на Алекс Хал. За музиката са се погрижили Матео Зингалс и Антъни Партос.

„Fahrenheit 451“ е филм на HBO, дело на Noruz Films, Brace Cove и Outlier Society production. Изпълнителни продуценти са режисьорът Рамин Бахрани, Сара Грин, актьорът Майкъл Б. Джордан, Алан Гасмър, Питър Джейсън. Продуцент е Дейвид Коутсуорт.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here