През 1978г. Стивън Кинг пише романа „The Stand“. Историята е за глобална пандемия, която почти заличава човешкия живот. Когато липсват правила дали всички ще се осланяме на инстинктите си за оцеляване или ще правим това, което е правилно в името на другите? Това е една история за смелостта. В даден момент, хората трябва да се надигнат!

По-късно през годината ни очаква минисериал по CBS ALL Access. Това се случва насред реалната, световна Covid-19 пандемия. Премиерната дата все още не е потвърдена. През изминалите години взехме за даденост структурите на демокрацията и свободите. В момента те са разрушени. Ще е интересно да видим история за това, как хората изграждат своя свят след подобна случка.

Няма как да знаем, как ще изглежда светът ни когато „The Stand“ започне излъчването на своите 9 епизода. Пандемията с COVID-19 само засили интереса към филми като „Заразяване“ и „Outbreak“. Поредицата успя да приключи снимките си 4 дни предварително през март, преди САЩ да започнат да затварят всичко поради COVID-19.

В една от главните роли ще видим Александър Скарсгард, който през 2018г. спечели Златен Глобус за изпълнението си в сериала на HBO „Големите малки лъжи“. Ето и първи снимки от предстоящото:

Източник: Vanity Fair

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

37 − = 32