ВЪЗМОЖНО Е ДЕТАЙЛИТЕ ОТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ ДА СЕ СТОРЯТ ПРИТЕСНИТЕЛНИ НА ЧАСТ ОТ ПО-ЧУВСТВИТЕЛНИТЕ ЧИТАТЕЛИ! МОЛЯ ЧЕТЕТЕ НА СОБСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ!

Скандалите около прословутите съобщения на Арми Хамър не спират. След напускането на новия му филм, в който трябваше да си партнира с Дженифър Лопез (справка тук), вече изплуваха детайли и за прословутите съобщения, накарали актьора да се прибере при семейството си и да иска да опази близките си от циркулиращия ужас.

Според източник, в съобщенията (циркулиращи онлайн под формата на screen shots) Арми се отнася с жена доминантно и дори насилствено. В тях се споменава за пиене на кръв, описвани са сцени на сексуален контрол и има препратки за канибализъм.

Все още няма доказателства, че съобщенията са истина. Тепърва предстоят реакциите на актьора по темата. Множеството запитвания за коментар от различни медии все още остават без отговор от представителите на актьора.

Според източник съобщенията са изпратени между октомври 2016г. и февруари 2020г. Те включват разговори за садо-мазо, подчинение, връзване, наказания, до такива за канибализъм и пиене на кръв.

След първоначално изтеклите разговори през профила, @houseofeffie сподели- че всичко е било измама. Ден по-късно обаче добави, че лудите фенове на Арми са толкова вманиачени, че са фалшифицирали това, чрез тях и профила @houseofeffie.

На следващия ден профила сподели кореспонденция с официалния Instagram профил на актьора, който гласи:

Ти живееш, за да ми се подчиняваш и да бъдеш моя робиня. Ще те притежавам. Това е моята душа. Моето съзнание. Моя дух. Моето тяло. Ще дойдеш ли за да бъдеш моя собственост, докато умреш? Какво би станало, ако искам да отрежа един от пръстите ти и да го държа в джоба си, за да притежавам част от теб винаги?

В последващо съобщение към същата жена, Хамър пише:

Мисля, че по същия начин по който ти си от едната страна на робския спектър, аз съм от другата страна на господарския спектър и не бих могъл да си представя друг роб. Ти си моя и аз съм твой. Без значение, какво става. И ние ще изпитаме себе си до абсолютен екстремизъм.

Жената обяснява, че се е свързала с Хамър през 2016г., като това е станало през социална мрежа. Как се е развила връзката им, не е ясно. Скрийншотовете сочат, че отношенията им са продължили по-малко от 4г. Те са включвали различни сексуални извращения, включително канибализъм, фантазии за изнасилване и пиене на кръв. В едно от съобщенията актьора пише:

Да аз съм 100% канибал. Искам да те изям. F**k. Твърде страшно е за да си го призная. Никога не съм го признавал преди.

Писателката Джесика Чинчин Енрикез, която излизаше с Арми през септември 2020г. изрази съображенията си на 11.01.2021г., че изтеклата кореспонденция е истина.

Ако все още поставяте под въпрос достоверността на кореспонденцията на Арми Хъмър (а тя е истинска), може би трябва да започнете да поставяте под въпрос защо живеем във времена, в които сме склонни да не вярваме в „истината“ на насилниците, а не в тези на „жертвите“. Може и да ви разочаровам, но Арми Хамър няма да прочете туитовете ви, в които го защитавате, обезсилвате ситуацията и раздавате правосъдие за него и действията му. Приятелите ви обаче, жертви на манипулативни и насилствени връзки, ще прочетат всяка дума. Изчетох много постове твърдящи, че съм мъжемразка. Искам да изясня: Аз обичам жените. Уважавам ги. Пазя ги. Вярвам им. Ще бъда до тях и мразя мъжете, които не правят всичко това…

Източник: EdgeMedia

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 + = 33