Lionsgate показаха първи ОФИЦИАЛЕН кадър на предстоящия „Рамбо 5: Последна кръв“!  Силвестър Сталоун публикува снимки зад кулисите и видео на няколко пъти. Това е първия случай на официален кадър, от самото студио зад филма – Lionsgate. На него виждаме Сталоун в ролята на Джон Рамбо, облечен в  черна, каубойска шапка и пончо. Той е на сред дъжда. Снимката НЕ издава нещо от историята на филма. текста към нея означава:Рамбо 5 с официален 

Време е за война. Силвестър Сталоун се завръща в първи поглед към „Рамбо 5: Последна кръв“.

Рамбо 5 с официален 
Джон Рамбо 2008г.

Пътят към „Рамбо 5“ Рамбо 5 с официален 

За филма се заговори веднага след Рамбо 4 от 2008г. Но му отне 8г. за да стигне до момент на реални снимки. Първоначалната идея на Силвестър Сталоун  е била да адаптира хорър/екшън романа „Ловец“ на Джеймс Бирон Хъгинс за поредицата на Рамбо. Тя бива изоставена в последствие. Но Силвестър я е съживил за самостоятелен филм, който няма да има общо с Рамбо поредицата.Рамбо 5 с официален 

Продукцията по Рамбо 5, започна скоро. Силвестър Сталоун редовно ъпдейтва феновете с детайли, през социалните мрежи. Видяхме го на снимачната площадка да язди кон дори, но все още не сме виждали никой друг от актьорския състав. Сталоун вече сподели, че продължава да изглежда сценария, докато снимките текат. Той неведнъж е признавал, че работата на сценариста никога не свършва.

По време на снимките се очаква Силвестър да вземе почивка, за да се присъедини към рекламната кампания на „Creed 2„. Премиерата е чак в края на месец, но филмът вече се е заканил да задмине по приходи предшественика си, в премиерния уикенд.

Премиерната дата на Рамбо 5 не е ясна. Но се очаква да бъде през есента на 2019г. Слуховете твърдят, че това ще бъде последното превъплащение в ролята на легендарната икона от страна на 72 годишния актьор.

Източник: Lionsgate Movies Twitter 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here