apocalypse

Това не е висококачествен кадър от най-новият X-Men: Apocalypse, но с него режисьорът ни показва какъв е произходът на самия Апокалипс/Ен Сабах Нур (Оскар Айзък).

Кадърът ни напомня на Изход: Богове и царе, но всъщност Египет е и домът на злодеят от новият филм за Х-мен. Апокалипсис е първият мутант в света, роден повече от 3000г. ПР.ХР. Най-популярната история за Апокалипсис е „The age of Apocalipsis“, където действието се развива в паралелна реалност, където Професор Чарлз Екзевиър е убит преди да може да сформира Х-МЕН. Започва един много по-различен прочит на историята, където Магнито води мутантите през пост апокалиптична Америка, ръководена от Мутанти.

Сценаристът на филма, Саймън Кинберг, разкри че събитията в новия филм ще се развиват десет години след историята на Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще, но точно как самият Апокалипс ще бъде въведен в остава да се види, но нещо определено е станало през изминалите десет година, която събужда най-старият мутант в света …

Режисьор на лентата е Брайън Сингър, а самият X-Men: Apocalypse излиза по кината в България на 27.05.2016г. Ние вече сме развълнувани!

A photo posted by Bryan Singer (@bryanjaysinger) on

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 50 = 56