Носителят на Оскар актьор се обединява с режисьора на „Карибски пирати“ и Себастиан Стан (Зимния войник)

The Tracking Board съобщиха, че реж. Гор Вербински (оригиналната трилогия „Карибски пирати“) ще режисира Себастиан Стан („Завръщането на първият отмъстител“) в трилъра „Beat the Reaper“. Проектът е в процес на разработка още от 2009г. Зад него стои продуцентската компания на носителя на Оскар Леонардо Дикаприо. В един момент самия Дикаприо се спрягаше за участие. На по-късен етап филмът бе подготвян, като продукция на HBO.

Романа е дело на писателя Джош Базел. Главният герой в него е доктор в спешното отделение на Манхатън. Неговия живот се обърква, когато гангстер разпознава в доктора човек от собственото си минало, докато е бил убиец. По онова време, доктора е бил покрит от програма за защита на свидетелите. Следвайки описанието, в тази история има различни нюанси на „A History of Violence“.

Сценаристът Брайън Копелман и Дейвид Левин (Бандата на Оушън 3)  са адаптирали книгата. New Regency вече са работили с Вербински по „A Cure for Wellness“. Те си партнират с Appian Way по проекта. Продуцират Леонардо Дикаприо и Дженифър Дейвисън, заедно с Джули Йорн от LBI Entertainment.

Гор наскоро напусна проблемния проект на 20th Century Fox „Гамбит“. Той пое научнофантастичният трилър „Spaceless“. Той е в процес на разработка от Universal. Себастиан Стан ще повтори ролята си на Бъки Барн през април в „Отмъсттелите: Война без край“. Актьорът е доста зает и вече е участвал в адаптацията „We have always lived in the Castle“ на Шърли Джаксън. Освен това е бил част от военния „The Last Full Measure“, полицейския „Разрушител“. В момента снима все още неозаглавения „Отмъстителите 4“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 − 25 =