След като скандализира българската публика с първите си два романа „Дневниците на една курва“ и „7-те смъртни гряха„, Калина Паскалева се завръща с ново сензационно заглавие, което още преди излизането си предизвика десетки дискусии. „Секретно„, издание на „Апостроф„, е изповедта на една жена, готова на всичко да разкрие истините, за които обществото мълчи. На живот и смърт с цената на любовта. А дали тази жена не е самата Калина Паскалева?

Главната героиня Ина е скандална разследваща журналистка, която обича да дава гласност на неудобните „тайни“. И именно затова достига до дълбините на най-мръсните схеми в подземния свят. Тя не изпитва страх от заплахи, само безкрайна жажда за справедливост, за истина, за възмездие. И докато любовният живот на блогърката е плетеница от страст, разочарование и болка, работата ѝ я поддържа винаги нащрек, винаги в готовност да помогне на отхвърлените и забравените от обществото.

Дали Ина ще съумее да помогне на стотиците жени, които ѝ разказват историите си? Дали ще намери мъжа на мечтите си и вечната, всеотдайна любов? Дали мафиотските босове, с които се конфронтира, няма да успеят да затворят устата ѝ?

„Секретно“ не е книга, подходяща за всеки. Това е роман, посветен на жените, жертви на насилие, на децата, съсипващи живота си, още преди да са го изградили, на престъпниците, прекрачили закона.

„Целта на тази книга не е да ви разкаже поредица от скандални истории с фатален или щастлив край. Целта ѝ е много по-мащабна и искрено се надявам да я постигне“, споделя авторката.

Със „Секретно“ Калина Паскалева дава глас на онеправданите и слабите и разкрива част от стотиците премълчавани истории, които никой не се е осмелил да разкаже. Поне не и до този момент. Ето защо за „Секретно“ ще се говори дълго.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here