Това е нашата селекция от много по-голям списък, който публикува източника ни (виж дъното на публикацията). Сериалите от които се

Къща от карти (Netflix) Сериалите от които се

Сериалите от които сеЗвучи доста удобно да кажеш, че се отказваш от сериал, който току що е излъчил последния си сезон. Но нека си го признаем- поредицата загуби магията си след втория сезон. През 2013г. идеята за собствена драма поредица на Netflix бе нещо невиждано. След първите два сезона, поредицата почти се превърна в пародия на самата себе си. Само ще споменем едно лаене, като куче, на героя на Джими Симънс и няма да продължаваме. Въпреки това, всичко се свежда до Кевин Спейси. Легендарният актьор, който даде всичко от себе си и въплъти в своя герой цялата любов към поредицата. Наследството му бе унищожено, когато хора го докладваха за сексуален тормоз. След това стана невъзможно да погледнеш на „Къща от карти“ със същите очи. Решението е само 1- зрителя да се откаже от такъв сериал.

Сериалите на Marvel по Netflix („Дявол на доброто“, „Джесика Джоунс“, „Iron Fist“, „Люк Кейдж“, „Наказателят“)

Сериалите от които сеВсички поредици на DC по телевизия CW вече губят гороломно своите фенове и рейтингите им падат в пъти. Беше ред това да подгони и Marvel през 2018г. Поредиците на Marvel бяха някак по-заземени, реалистични. Някак различни от обикновения филм за супер герой с наметало. Това продължи с времето. Дълбоки, емоционални сцени вземаха надмощия над каскади зад всеки ъгъл. И докато всичко това се случваше, истината изплува. В тях се случва толкова малко, а и това малко почти не се задържа в съзнанието на зрителя след края на поредния епизод. При толкова много сериали по телевизиите, за тези някак нямаше място повече. Слава богу, Netflix бяха на същото мнение и спряха почти всички. Остават (за сега) само Джесика Джоунс и Наказателят. Сериалите от които се

Stranger Things (Netflix)

Сериалите от които се

Все още сме фенове на началник Хупър. 11 продължава да разбира сърцето ни. Дъстин и Лукас все още ни карат да се смеем. Някак обаче не останахме залепени за „Stranger things“ през втория му сезон. Въпреки че на 2-пъти се връщахме към него. Въпреки, че желанието ни да следваме Хупър в тършуването из кабината този път и… а бе мистерията някак не ни грабна. След 3 епизода, някак да изгледаме следващия не бе толкова спешно. Възможността да избереш измежду МНОГО други, по-нтересни алтернативи… някак взе връх.

“Западен свят” (HBO)

Сериалите от които сеМоже би проблемът дори не е в самия „Западен свят“. Може би трябва да попитаме предшественика му „Изгубени“. Изключително трудно е да „наследиш“ един първи сезон, който е задълбал толкова дълбоко и е повдигнал толкова много въпроси. Дори и да е успешен втория сезон, как оправдаваш извънземните очаквания след първия? Когато изключително развълнувани седнахме да гледаме „Западен свят“ сезон 2… се загубихме някак за нула време. До степен, че да не знаем, за какво да говорим. И някак стана отегчително. Има какво да се каже посока бавно завързваща се фабула. Но когато тя не успява да те накара да ти пука за въпросите, възникнали в първите няколко епизода…. Кой би имал времето изобщо да чака за техните отговори? Отношението на сценаристите към зрителите бе нагло и отговорите на всички въпроси бяха още въпроси. В даден момент, зрителите започнаха да се чувстват тъпи, че не разбират отговорите, които всъщност са въпроси на предходните въпроси. Стана ясно, нали?

А вие бихте ли добавили още в този списък? С кое от посочените тук НЕ СТЕ съгласни?

Източник: Variety

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

97 − 89 =