Бети I
HBO GO 02.05
HBO 3 22.05, 22:30 часа

Новият сериал на НВО „Бети“ по високо оценения от критиците пълнометражен филм на Кристъл Мозел „Skate Kitchen“, проследява група момичета с различни характери, които се опитват да намерят мястото си в мъжкия свят на скейтбордистите в Ню Йорк. Инатът и силната воля на Джаней колкото ѝ помагат, толкова и ѝ пречат. Колоритният стил Хънибеър е само прикритие на емоционалните й проблеми. Кърт е любовница, боец и дете в тялото на жена. Отраканата Индиго идва от заможно семейство и е отпаднала от художествена академия. В периферията на групата е Камил, която иска да е с момчетата в скейт парка и е отвоювала мястото си сред тях, но трябва да осъзнае, че, особено в очите на останалите момичета, да си готина сред момчетата не означава кой знае какво.

Милиарди V
HBO GO 03.05
HBO 22.06; 22:05 часа

Носителите на „ и „Златен глобус“ Пол Джамати и Деймиън Люис са звездите в този актуален и провокативен сериал, чието действие се развива в света на големите финансови игри в Ню Йорк Проницателният и отракан прокурор Чък Роудс ( и
брилянтният амбициозен крал на хедж фондовете Боби Акселрод са се запътили към титаничен сблъсък Всеки използва интелекта, властта и влиянието си, за да надхитри
другия, а залогът са милиарди долари.

Дотолкова съм сигурен І
HBO GO 11.05
HBO 11.05, 21:00 часа

„Дотолкова съм сигурен“, по бестселъра на Уоли Лам от 1998 и адаптирана от режисьора Дерек Сианфранс, е епична драма от шест части, проследяваща паралелно живота на братята близнаци Доминик и Томас Бърдзи, в ролята на които влиза Марк Ръфало Семейната сага за предателство, саможертва и прошка се развива на фона на Америка през ХХ век Виждаме Доминик и Томас в различни етапи от живота им, като започваме в настоящето, когато те са почти на средна възраст, и се връщаме назад към юношеството чрез спомените на Доминик

Велика I
HBO GO 16.05
HBO 02.06 21:00 часа

„Велика“ е антиисторическо приключение в Русия от XVIII в от номинирания за „Оскар“ сценарист на „Фаворитката“ Тони Макнамара. Сатирично комедийната драма проследява възхода на Екатерина Велика (Ел Фанинг), която от аутсайдер се превръща в най дълго управлявалата жена в руската история. Първи сезон разказва художествено анахроничната и забавна история на младо, идеалистично и романтично момиче, което пристига в Русия за уредения си брак със своенравния император Петър. Надеждите ѝ за любов и светло бъдеще скоро угасват в опасната, назадничава и покварена действителност, която тя е решава да промени. Единственото, което трябва да направи, е да убие съпруга си, да победи църквата, да покори военните и да спечели на своя страна придворните.

Старгърл I
HBO GO 20.05

„Старгърл“,новият сериал от „Вселената на Ди Си“ по сценарий на автора на комикси Джеф Джонс, разказва историята на гимназистката Кортни Уитмор (Брек Басинджър), която се мести в Блу Вали, Небраска, след като майка ѝ се жени за Пат Дъган (Люк Уилсън). Там Кортни вдъхновява на пръв поглед необещаваща група млади герои да спрат злодеите от миналото. Игралната драма е нов прочит на комиксите от 1999 за Старгърл и първия екип супергерои. Непредсказуемият сериал е вдъхновен от сестрата на Джонс, която загива в самолетна катастрофа.

Междузвездни войни: Войните на клонираните I-V
HBO GO 01.05

Анакин Скайуокър, Оби Уан Кеноби, Ашока Тано и други любими герои се изправят срещу тъмната страна в „Междузвездни войни Войните на клонираните“. Орденът на джедаите се опитва да върне мира в галактиката и води републиканската армия от клонирани срещу дроидите на Сепаратиския съюз, предвождани от злия граф Дуку. На стотици планети републиканските сили се бият със сепаратистите, а бъдещето на галактиката е заложено на карта. Конфликтът се разраства, а героите ни са част от войната, докато граф Дуку, наемникът му Асадж Вентрес, господарят им Дарт Сидиъс, генерал Грийвъс и още много злодеи искат да ги победят.

Пингу в града II
HBO GO 14.05

Пингу е чаровно и пълно с енергия малко пингвинче, което постоянно се забърква в по големи или по малки проблеми. Заедно с майка си, баща си и малката си сестричка, Пингу трябва да започне нов живот в един голям град. Там всичко е много по голямо, по сложно и по интересно, отколкото в селцето, където е израснал. Пингвинчето се запознава с други пингвини, които вършат много интересни неща. Някои от тях са дърводелци, други готвачи, трети имат магазини за цветя, а Пингу иска да помогне на всеки от тях. Често обаче пакостливия му характер го вкарва в повече или по малко заплетени ситуации. Благодарение на вродения си оптимизъм и остър ум, Пингу винаги се измъква невредим от кашите, които е забъркал в движение.

Финиъс и Фърб III
HBO GO 29.05

Финиъс Флин и доведеният му брат Фърб Флетчър са решени всеки ден от лятната ваканция да е приключение. Те строят влакче на ужасите, стават музиканти, правят си плаж в задния двор, пътуват във времето и се срещат с динозаври. Техният домашен любимец птицечовката Пери, работи и като таен агент, за да се бори със злото. В същото време голямата им сестра Кандис се опитва да ги натопи пред родителите им, но така и не успява да ги хване навреме в беля.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

46 − = 38