Всички пет епизода на новата драма на Ръсел Т. Дейвис ще са налични за гледане наведнъж

„Греховно“ ще дебютира в HBO GO на 23 януари. Драмата от пет части е по сценарий и е продуцирана от номинирания за Emmy Ръсел Т. Дейвис (Доктор Кой, Един много английски скандал, С години) и британката Никола Шиндлер (Щастливата долина). „Греховно“ разказва в пет едночасови епизода една история за любов, приятелство и загуба по време на пика на СПИН от 80те. В ролите са Оли Алекзандър (вокалист на синт-поп триото Years & Years), Нийл Патрик Харис (Как срещнах мака ти), Лидия Уест (С години) и Стивън Фрай.

Ричи (Оли Алекзандър), Роско (Омари Дъглас) и Колин (Калъм Скот Хауълс) започват нов живот в Лондон. Отначало тези млади хомосексуални мъже са бегли познати, но скоро стават близки и заедно с най-добрата си приятелка Джил (Лидия Уест) се впускат в приключението на новия си живот. Непознат до момента вирус обаче ще ги изправи пред изпитания, които никога не са си представяли. Годините минават, а те узряват в надвисналата сянка на коварната болест, решени да живеят и обичат по-пламенно от всякога.

„Греховно“ има много британско усещане, но глобалността на темата за епидемията на СПИН ще помогне на публиката да резонира с трогателния история за любовта, приятелството и върховете и паденията през този период от време, въплътена в ангажиращи вниманието сложни характери. Този разтърсващ сценарий на Ръсел и харизматичните млади актьори ще ви провокират и да се смеете и да плачете, а аз съм невероятно горда от това, което създадохме. „, споделя изпълнителният продуцент Никола Шиндлер.

В HBO GO има отделна специална секция с филми и сериали на ЛГБГТ+ тема.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + = 6