Сериалът Джон Уик ще се случи. Телевизионния канал Starz поръча „The Continental“ през Януари на 2018г. Той ще изледва хотелите на убииците от поредицата. Сега имаме новина за сериала. Той ще бъде предистория на филмите и ще включва (дори и мъничко) основния убиец, изигран от Киану Рийвс.

Новината идва директно от COO-то на Starz, Джефри Хърш. Наскоро той говори по време на прес обиколката на The Television Critics Association. След успеха на Джон Уик 3, Хърш бе попитан за „The Continental“. Ето какво сподели той:

„The Continental“ ще се развива по-рано в историята на поредицата. Ще бъде  свеж поглед към Континентал, като Хотел. Ще разберем как той се е втъкал в света на Джон Уик, както видяхме във филмите. Историята е назад във времето, по отношение на времева линия.

Сериалът Джон УикКонтинентал винаги е представлявал нещо, което си струва да бъде изследвано. Идеята да се върнем назад във времето и да проследим създаването му е интригуваща. Кога най-вероятно ще го видим? Не преди „Джон Уик 4“, чиято премиера е през Май 2021г.

Към днешна дата имаме премиера за следващия филм. Но ние сме в много ранен стадий на разработване на поредицата. Смятам, че тя ще дебютира след следващия филм.

Режисьора на филмите, Чад Стахелски е на борда, като изпълнителен продуцент. Сценариста на филмите Дерек Колстад също ще се включи. Стахелски ще режисира и пилотния епизод от сериалът Джон Уик. Киану Рийвс ще помогне за разработването на поредицата. Да, най-вероятно неговия Джон Уик ще се появи под някаква форма.

Източник: TvWeb

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

64 + = 65