Първия тийзър-трейлър на новия spin-off сериал по Живите мъртви разкри концептуални рисунки и актьорски състав. Комиксите, по които е базирана вселената Живите мъртви изненадващо приключи по-рано през годината. Но телевизионната поредица е жива и по-силна от всякога. Тя дори разширява кръгозора си към един напълно нов зомби свят. Освен това ще получим и първата в историята на поредицата кино адаптация. Първия Рик Граймс филм предстои. сериал по Живите мъртви

Основния сериал, „Живите мъртви“ не е толкова популярен, колкото беше. Сега, след напускането на основния актьор- Андрю Линкълн,  нещата са тежки. 10-ти сезон, в който войната с Шептящите ще бъде във фокуса на събитията започва през Октомври. Ще го гледаме всеки понеделник по родната телевизия Fox. „Fear the walking dead“ е на средата на своя пети сезон. Втория spin-off сериал ще включва двойка млади жени и ще се фокусира върху първото поколения, родено след зомби апокалипсиса. Работното му заглавие е „Monument“. Снимките започват във Вирджиния, скоро.

Режисьор на новия сериал по Живите мъртви е Джордан Робъртс (Конг: островът на черепа). Официалния туитър акаунт на „Живите мъртви“ публикува първия тийзър-трейлър. Той разкри основните актьори и концептуални рисунки. Също така получихме и първите опорни точки на историята. Вижте видеото:

 

Видеото ни показва актьорите, които дискутират новия свят. На една от снимките виждаме самолетната катастрофа, която очевидно ще е в началото на историята. Виждаме зомбита в различна степен на разлагане. Изводите сочат към едно. Очевидно младежите ще напуснат сигурното си убежище за да изследват новия свят. За да се изправят срещу предизвикателствата, които ще им помогнат да пораснат. Видеото завършва с обещанието, че „тази пролет“ ще видим цял един „нов свят“.

Източник: ScreenRant

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =