Не са много драматичните сериали, които стигат до 10-ти сезон. Точно това успя да постигне „Живите мъртви“ през 2019г. Според отговорника за цялата ТВ вселена на мъртвите, има още много за разказване…

Джорджи в „Живите мъртви“

Колко още може да продължи, след като Андрю Линкълн вече напусна сериала, а Данай Гурира приключва този сезон? Сериала продължава да бъде най-гледаната развлекателна програма по кабелната телевизия. Наскоро дори претърпя креативен ренесанс. Попитан колко още мисли, че има в сериала, Скот Гимпъл отговаря, той отговаря че в обозримо бъдеще не вижда финалната линия.

В поредно интервю с Entertainment Weekly отговорникът за вселената Живите мъртви, Скот Гимпъл, даде любопитна информация за да вдъхне глътка живот на феновете.

Изабел във „Fear the Walking Dead“

Няма времеви период, в който се очаква „Живите мъртви“ да свършат. Има още много история за разказване. Последното издание на комикса би могло дори да се разглежда, като пилотен епизод. Има толкова много отвъд него. Докато зрителите го искат, сериала ще го има.

Скот Гимпъл има идея в главата си как ще свърши „Живите мъртви“. Вариантите са няколко и в зависимост от това как се развие историята (и факторите извън нея), ще се случи един от тях.

С напускането на Рик, екипа е успял да затвори неговата история в сериала. И това е било подготвяно доста отдавна. Когато стане време за финала на сериала, нещата ще се случат по сходен начин. За момента, всичко продължава с пълна пара.

Вирджиния във „Fear The Walking Dead“

Скот е бил по-скоро притеснен за това, как хората ще приемат начина, по който Рик напуска сериала. Не как ще възприемат сериала без него. Анджела се е справила по брилянтен начин и той е проработил. За Скот, за нея, за зрителите, за всички.

Дали групата с хеликоптерите и трите кръга ще попречи на вплитането на Commonwealth в сериала? Commonwealth са си нещо друго. Има много разлики от историята в комикса до историята в сериала. За Скот и Анджела е важно да разкажат историята от Комикса. Най-вероятно ще има някакъв странен, малък начин двете да се докоснат. Това е версия, на историята от комикса.

Цялото интервю, чети тук: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here