Apple, Netflix и други стрийминг гиганти са изследвали възможността да закупят „Смъртта може да почака„, предстоящия 25-ти филм за Джеймс Бонд. Филмът трябваше да дебютира през Април 2020г. От тогава премиерата му бе отлагана няколко пъти. Трябваше да го видим през Ноември, след това бе преместен за 2021г.

Метро Голдуин Майер са загубили между $30 и $50 млн.  поради отлаганията. Други студиа вече спечелиха от продажба на филмите си, като „Greyhound“ и „Coming 2 America“ на стрийминг гигантите.

Коментатор на студиото сподели пред Variaty:

Не коментираме слухове. Филмът не се продава. Премиерата му е отложена за Април 2021г. за да запазим кино преживяването за почитателите.

Очевидци твърдят, че MGM са отворени за възможността и са търсели сума около $600 млн. за да продадат филма. Това би било прекалено скъпо и за най-сериозно харчещите стрийминг платформи.

Филмът бе първия с отложена премиерна дата в избухването на пандемията през изминалата зима/пролет.

За да продадат филма на стрийминг платформа, ще има логистични проблеми. Бюджетът му е над $250 млн. Няколко сериозно партньорства са свързани с този бюджет. Land Rover, часовниците Omega и Haineken, са само частичка от тях. Те очакват филмът да стартира по кината и може да не са съгласни с неговата стрийминг продажба.

„Coming 2 America“ бе продаден на Amazon. Но партньорите му McDonald’s и Crown Royal се съгласи преди това.

Източник: Variety

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 14