Пениуайз се завръща за да сее ужас ред порасналия клуб на Неудачниците. „То: Част втора“ дебютира на 06.09.2019г. В главните роли гледаме Джесика Частейн, Джеймс Макавой и Бил Хейдър. Entertainment Weekly пуснаха специално издание, посветено на Comic Con 2019, включващо чисто нови снимки от снимки от ТО: Част втора.

снимки от ТО
IT CHAPTER TWO
(L-r) JAMES McAVOY as Bill Denbrough, JAMES RANSONE as Eddie Kaspbrak, JESSICA CHASTAIN as Beverly Marsh, BILL HADER as Richie Tozier, ISAIAH MUSTAFA as Mike Hanlon, and JAY RYAN as Ben Hascomb

Неудачниците се събират отново в снимки от ТО: Част втора

Клубът на Неудачниците- Джеймс Макавой (Бил), Джеймс Рансън (Еди), Джесика Частейн (Бев), Бил Хейдър (Ричи), Исая Мустафа (Майк) и Джей Райън (Бен). Всички те се събират 27г. по-късно в Дери. Групата се събира отново за да се бори с клоуна. Преди 27г. те спечелиха битката, но войната за неговото унищожение продължава.

IT CHAPTER TWO
(L-r) JESSICA CHASTAIN as Beverly Marsh, ISAIAH MUSTAFA as Mike Hanlon and JAY RYAN as Ben Hascomb

Джесика Частейн, Исая Мустафа и Джей Райън

Всички се събират заради Майк. Той е единственият член на клуба на Неудачниците, който все още живее в Дери. Той има нужда от приятелите си от детинство за да се изправят отново срещу клоунът-убиец.

Той се опитва да разбере, какво се случва в този град. Опитва се да постави края на този цикъл. Това се е превърнало в мания за Майк- разказва актьора Исая Мустафа.

IT CHAPTER TWO
(L-r) BILL HADER as Richie Tozier and JAMES McAVOY as Bill Denbrough

Бил Хейдър и Джеймс Макавой

Останалите членове на клуба, включително Ричи (Хейдър) не помнят травмиращите събития от детството.

Като напуснеш Дери, нещо се случва. Забравяш всичко. Смятам, че това е силата на Пениуайз. Ако всеки помни какво му се е случило преди 27г., в даден момент ще си даде сметка, че Дери е доста скапано място. И ще изпрати армията! – споделя Макавой

Бил Скарсгард е Пениуайз!

Пенивауйз определено не се шегува в „То: Част втора“.

Той е по-страшен и по-ядосан от преди. Има няколко много брутални неща във филма- споделя Скарсгард

снимки от ТО
IT CHAPTER TWO
(L-r) CHOSEN JACOBS, FINN WOLFHARD, JAEDEN MARTELL, SOPHIA LILLIS, JEREMY RAY TAYLOR and director ANDY MUSCHIETTI on set

Хлапетата в снимки от ТО: Част втора

Реж. Анди Мусчети събра младите актьори от клуба на Неудачниците за сцени в продължението. Това са сцени, в които спомените на възрастните им „версии“ се завръщат….

То:Част втора“ дебютира по родните екрани в началото на септември. Разпространява Александра Филмс.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 23 = 25