Ключова локация от Х-мен бе забелязана на снимачната площадка на сериала „Сокола и Зимния Войник“ на Disney +! 

Сам Уилсън на Антъни Макий идва на малкия екран в поредицата, която ще ни покаже как той ще се справи с отговорността да бъде новия Капитан Америка. Сериала ще трябва да даде справедлив поглед и към Барон Земо. Снимките за „Сокола и Зимния войник“ вече текат, а феновете на Х-мен… могат да започват да ликуват!

В сериала се очертава Сокола да се отправи към остров Мадрипор. Това е незабравимо място, което е изключително широко застъпено в Х-мен комиксите. Островът е вдъхновен от Сингапур. Преди време Мистик се е опитала да превърне острова в утопия за мутантите. Мястото ще бъде официално е представено в кино вселената на Марвел. Това ще бъде и първото „смесване“ между собственост на Марвел и „бивша“ собственост на Fox.

Присъствието на Х-мен локацията в „Сокола и Зимния войник“ бе открито от Twitter user, който просто се оказал на работа в правилния момент. В снимката от снимачната площадка на сериала по-долу, ясно се виждат незабравимите Crescent и лъвския флаг, които остров Мадрипор притежава.

Дали факта, че част от действието в „Сокола и Зимния Войник“ ще се развива на този незабравим Х-мен остров означава това, което си мислим? Дали сериала ще ни даде и първи поглед към някой от мутантите? Президентът на Марвел, Кевин Фейдж, вече работи усилено по вплитането на собствености на Fox (като Х-мен) в голямата кино вселена на студиото. Нещо толкова незабележимо, като това, би бил прекрасен начин да насочи всички към сериала….

„Сокола и Зимния войник“ е първия Марвел сериал, който предстои по Disney+ и след планетарния успех на „Мандалореца“, очакванията тук вече са огромни!

Източник: Heroic Hollywood

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 3 =