Издателство ЕРА представя „Соленият вкус на вятъра“ от Изабел Брум

Кристални тюркоазени води, фин бял пясък, смайващи пещери и арки. Закинтос е мечтаната дестинация за вълшебна ваканция.

Холи пристига на острова, за да продаде къща, която неочаквано е наследила. Но Закинтос крие дълбоки семейни тайни, които тя не може да подмине. С помощта на обаятелния си съсед Ейдън, Холи изследва както приказния остров, така и миналото на майка си.

С всяко следващо откритие тя започва да лекува собствените си рани. Пред нея се разкрива неочакван път към щастието, но за да сбъдне мечтите си, трябва да събере смелост да направи решителната крачка и да повярва в себе си.

„Соленият вкус на вятъра“ е завладяваща романтична история, която ни пренася сред екзотичните плажове и зелените хълмове на Закинтос.

Изабел Брум е родена 9 дни преди да настъпи 1980 година. Завършва медийни науки и работи като редактор. Тя обожава пътешествията и непрестанно изследва нови локации в търсене на подходящото място, на което да се развият сюжетите на книгите й. Остров Закинтос Изабел определя като своя втори дом и се отбива там поне веднъж годишно.

ОТКЪС

Мила Холи,

Ти не ме помниш, но аз мисля за теб всеки ден. Аз бях в деня на раждането ти и те виждах всеки ден до петата ти година. Съжалявам, но когато четеш това писмо, няма да съм между живите. Не знам дали майка ти Джени е споменавала за мен,но аз съм леля ти Сандра, нейната сестра. Или по-точно бях нейната сестра, тъй като майка ти почина, когато ти беше само на осемнайсет, за което ми е много мъчно. Тревожех се, че тя не ми се обажда, но за мой срам доскоро страхът и надеждата ме възпираха да науча истината… Надявах се, че ме е забравила, че се е отказала от мен. Ето това заслужих накрая.Сигурно имаш много въпроси. За мен и за майка ти, защо ме нямаше, докато растеше. Опасявам се, че вече нямам време да им отговоря. Надявам се, ако дойдешна Закинтос, в къщата, където всичко започна, да намериш част от отговорите сред разрухата, която оставям.Много съжалявам, че не се познавахме добре, Холи, и се надявам, че ще намериш онова, което търсиш в живота.

С цялата ми обич,

Сандра

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here