Как да овладеете социалните бизнес медии, за да превърнете името си в марка, за да продадете себе си, да продадете продукта си, да завладеете своя сектор от пазара, да си спасите задника, да приберете парата и да натикате конкуренцията в калта – с глобална власт върху продажбите, отношението, доверието и лоялността? Всичко това получава подобаващо колоритен и изчерпателен отговор от вещия в занаята и ексцентричен експерт Джефри Гитомър в неговата кратка, сладка и без грам кух пълнеж книга „Социалният БУМ!” (ИК „Изток-Запад”).

Каква е политиката на вашата компания по отношение на социалните медии? Според Джефри Гитомър, авторът на „Малка зелена книга за постигането на своето” и „Библия на продаването”, вероятно тя е късогледа. Социалните бизнес медии – или работата в социална мрежа – се превърнаха в нещо повече от глобален феномен. Когато се съчетаят с вашето присъствие онлайн и с впечатлението, което създавате, те се превръщат в глобален бизнес феномен, който може да ви засипе с пари.

Гитомър споделя искрено и лично: „Аз съм социален. Поне в бизнеса. Знам как да привличам и ангажирам другите, знам как да се свързвам с тях във Facebook, LinkedIn, Twitter и YouTube. Тази книга ще ви каже как и вие да направите същото. В нея ще намерите моя глас, моя опит, моите познания. В духа на социалните медии помолих неколцина подбрани автори да споделят мъдростта, идеите и успеха си. Много хора (а вероятно и вие) не осъзнават мощта и възможностите, които им предлагат социалните бизнес медии. Тази книга ще ви ги разкрие – с идеи, стратегии и предложения.”

Социалният БУМ!” ни учи, че трябва да сте готови да посветите на този тип медии и мрежи по около час на ден, за да изградите мрежата си. Когато го направите – и то както трябва – ползата ще бъде неизмерима. Ще възстановите връзките си с бизнес партньори, ще привлечете хора и потенциални клиенти, които ще се свързват с вас хиляди пъти по-бързо и милион пъти по-добре, отколкото с прословутите обаждания „на студено“, с които се набират клиенти през последните сто години. Чрез тези канали ще можете да продавате, да привличате лоялни клиенти и да печелите от способността си да представяте себе си, мислите си, опита си, контактите си (с други думи: ценността, която представлявате) пред един пазар, който започва зад ъгъла и завършва в другия край на света.

Накратко, социалните бизнес медии са новият начин изобщо да се прави бизнес, а чрез „Социалният БУМ!” Гитомър ще ви обучи как да се научите на най-важното!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 72 = 76