Преполовихме чудовищната седмица по TV 1000. Заедно с нея преполовихме и нашата съвместна игра с награди. Време е да обявим кой спечели от играта на TV 1000 и CINEBOOM, но за това малко по-късно.

Тази вечер от 22:00 часа по телевизионния канал от групата на Viasat World гледаме „Хелбой 2: Златната армия“ (това е своеобразен допълнителен жокер за участващите в играта). Следващите победители ще обявим в края на инициативата на 27.05.2019г. Тогава още 3-ма от вас ще грабнат по 1 бр. TV 1000 bluetooth колонка.

спечели в игра на TV 1000

За всеки филм, в програмата на TV 1000 е отреден пореден ден от седмицата. В нашата игра, вие трябва да подредите филмите по начина, по който TV 1000 са ги подредили, започвайки от филмът, който ще бъде излъчен пръв и посочвайки всеки следващ, в съответната последователност. За целта сме ви приготвили разбира се жокер- ето го.

Всички подредили правилно филмите, ще достигат до форма за регистрация, където да въведат данните си за спечелване на страхотна награда. От телевизионния канал са предоставили за целта на игрита – 7 TV 1000 bluetooth колонки, за всеки един от дните на играта.

Ето и кой спечели в игра на TV 1000 и cineboom до сега. Всеки от тях ще получи e-mail на електронната поща, предоставена при регистрацията им. Всички награди ще бъдат изпратени до посочен от победителите адрес, за сметка на организатора. По 1 бр. TV 1000 bluetooth колонка си спечелиха:

спечели в игра на TV 1000

1. Борислав Г…….

2. Дидо С…….

3. Борислава М…..

4. Ердун С……

Късмет на всички продължаващи към останалите 3 награди. Бъдете разумни в Нечовешката игра на TV 1000 и CINEBOOM:

ЗАПОЧНИ ОТ ТУК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here