Disney и Sony Pictures не успяха да договорят нови правила. Президентът на Marvel Studios Кевин Фейдж няма да продуцира повече филми за Спайдър-мен. Дискусията между двете студия продължи месеци. Резултат: Marvel СПИРАТ да правят Сайдър-мен за Sony!

В разработване са 2 Спайдър-Мен филма с Том Холанд в главната роля и Джон Уотс на режисьорския стол. Това означава, че Фейдж няма да е водещия продуцент и по двата. Marvel Studios няма да имат никаква намеса в бъдещата Спайдър-мен вселена.

Неразбирателството идва, след като Sony отказват оферта на Disney. Те предлагат бъдещите филми да бъдат финансирани 50/50 % от двете студия.  Sony са предложили да запазят актуалните уговорки включващи 5% за Marvel от първите приходи. Disney са отхвърлили офертата. СПИРАТ да правят Сайдър-мен

„Отмъстителите:Краят“ се превърна в най-касовия филм за всички времена. „Спайдър-мен: Далеч от дома“ се превърна в най-касовия филм на Sony, изпреварвайки дори „007: Кординати Скайфол“! Според Sony, те ще се справят чудесно и без Фейдж на продуцентския стол.

Интересно развитие по случката дойде от io9 , според които събитията не са чак толкова бам-бум-бам! Marvel СПИРАТ да правят Сайдър-мен за Sony e леко пресилено твърдение. Представител на Sony е обяснил, че дискусиите са били само около вписването на продуцента. Отгоре на всичко дискусиите все още продължавали.

Източник: ComingSoon

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

47 − 39 =