Егмонт България представя „Среднощните зверчета“ – втора книга от поредицата „Мрачните красавици“ на Меган Шепърд

Победи огъня.
Привлечи съюзници.
Възпламени силата в себе си.

Още от първия си досег с магията, Анук мечтае да стане вещица. Това е и единственият начин тя да спаси своите приятели – зверчетата, които за разлика от нея не се измъкнаха невредими от битката за Монтелимар. Те останаха приковани в своята животинска форма, пленени от Принц Ренар.

Сега Анук е принудена да сключи политически брак с нейния заклет враг и да премине смъртоносно огнено изпитание, за да се превърне във вещица. Но скоро Анук осъзнава, че не само зверчетата са в опасност. Най-жестокият вещерски орден е отприщил Черната смърт в Лондон, а От може би няма да е достатъчно силен, за да ги победи.

Съдбата на двата свята виси на косъм. Анук трябва да отключи силата си и да привлече нови съюзници, за да предотврати трагедията. Цената на властта винаги е била висока, сега тя ще струва всичко.

ОТЗИВИ:

  • „Вълнуващите екшън сцени, неочакваните лични разкрития и взаимоотношенията между героите се съчетават в изкусителен финал на двулогията.“ – Booklist
  • „Читателите, запознати с първия том, ще се насладят на този последен етап от пътуването на Анук, в който враговете се превръщат в семейство, а безсилните стават силни… Удовлетворяващ финал.“ – Kirkus
  • „След всяка сцена, спираща сърцето, очаквайте следваща такава.“ – Bulletin of the Center for Children’s Books

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 − 42 =