Това се случва, суперфенката Ема Стоун и Ема Бънтън се срещнат. Тогава 2 become 1 (както гласи класическата песен на Spice Gilrs).

Ема Стоун (La La Land) е изявена звезда, носителка на Оскар и супер фен на групата SPice Girls. Тя имаше удоволствието да се срещне лично с един от музикалните си идоли- Ема Бънтън. Baby Spice сподели снимка от срещата им в социалните медии, малко преди следващия концерт на тадион Уембли от the Spice Girls reunion tour.суперфенката Ема Стоун

Когато Ема срещна Ема. 2 се превръщат в 1- написа Бънтън

Стоун призна фенската си обич през 2014г. Тя се разплака слушайки запис на Mel B, направен специално за нея. Целия и живот до този момент я е водил към това- да се запознае със Spice семейството.

Докато растях, бях много руса. Истинското ми име е Емили, но много исках да ме наричат Ема- заради Baby Spice. И познайте какво? Сега се казвам така. Това е доста сбъркано, не мислите ли?- сподели носителката на Оскар пред Джими Фалън преди година

Суперфенката Ема Стоун се обедини с HAIM за благодтворителна кампания на Omaze. Един щастлив фен щеше да се присъедини към Spice Girls на концерта им в Лондон (без Виктория Бекъм разбира се). И сега тя е в Лондон.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

When Emma met Emma. #2become1

Публикация, споделена от emmaleebunton (@emmaleebunton) на

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =