„Игра на тронове“ може и да приключи, но това не означава, че сме видели всичко. Тук ще ви покажем отпаднала сцена от финалния сезон 8 на драмата на HBO.

Сцената е от епизод 3, „The Long Night“ и е фокусирана върху Тирион Ланистър (Питър Динклидж), Санса Старк (Софи Търнър), Мисандрей (Натали Еманюел) и Джили (Хана Мърей). Това е моментът, в който те са атакувани от мъртъвците в криптата на Зимен Хребет. Ако кажем повече, ще развалим удоволствието. Внимание: Сцената е незавършена. Може да чуете някой, който вика „Action!“ в даден момент. Специалните ефекти също не са завършени. Още „Игра на тронове“ по празниците би дошло добре за всеки!

Отпадналата сцена е част от предстоящата премиера на „Игра на тронове“ сезон 8 за домашно кино (DVD, Blu-Ray, 4K Ultra HD и др.). Материалите към него включват „The Last Watch“- документалния филм за създаването на сезон 8, аудио коментари, видеа зад кулисите и други отпаднали сцени.

Очаква се да излезе и „Игра на тронове: Пълната колекция“ box set, който ще включва всички сезони и все още невиждания reunion на всички актьори, воден от Конън Обрайън. Дебютът е на 03.12.2019г.

„Игра на тронове“ приключи финалния си сезон през Май с рекорден рейтинг и 12 статуетки Еми.

Източник: EW

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here