Премиера в България: 20.02.2015г.
Световна премиера: 13.02.2015г.
Жанр: Екшън, Приключенски, Комедия
Продължителност: 129 минути
Формат: 2D/IMAX 2D/4DX/Dolby Atmos
Сценарист: Джейн Голдман, Матю Вон, Марк Милар (комикс), Дейв Гибънс (комикс)
Режисьор: Матю Вон
В ролите: Колин Фърт, Терън Еджертън, Майкъл Кейн, Марк Хамил, Самюъл Л. Джаксън, Джак Девънпорт, Марк Стронг
Разпространител: Александра филмс / Twentieth Century Fox

Създаден по популряния комикс, филмът разказва историята на Kingsman – тайна шпионска организация, която вербува обещаващ, но проблемен младеж, който трябва да премине през изключително тежката им програма, точно когато глобална заплаха е надвиснала над света.

Базиран по известния комикс „The Secret Service“ на Марк Милър и Дейв Гибънс и под режисурата Матю Вон (Kick-Ass: Шут в г*за, Х-Мен: Първа вълна), Kingsman: Тайните служби разказва историята на супер-тайна шпионска организация, която вербува за обучение от улицата неопитно, но обещаващо момче. В същото време Агенцията е насочила вниманието си и към смахнат технически гений, който се явява заплаха за целия свят.

Бащата на петгодишния Гари „Егси“ Прайс загива по време на военна мисия и семейството му получава необичаен медал с телефонен номер, който може да се набере еднократно. Ако имат нужда от помощ, роднините могат да се обадят и да поискат каквато и да е услуга.

Седемнадесет години по-късно, Егси (ТЕЙРЪН ЕДЖЪРТЪН) е изключен от училището си и води безцелно съществуване на гърба на майка си. Той е арестуван за автомобилно преследване с полицията и използва номера от медала, за да бъде освободен от затвора. С това се заема Хари Харт (КОЛИН ФЪРТ), учтив безупречен шпионин, който дължи живота си на бащата на Егси.

Разтревожен от посоката, по която е поел Егси, но и впечатлен от неговите силни черти, Хари предлага на момчето възможност да промени живота си. Той се обръща към своите работодатели: Kingsman, свръхсекретна независима разузнавателна организация да приеме в редиците си новака.

Егси трябва да се справи със силна конкуренция и редица опасни тестове, през които всеки потенциален нов член на Kingsman трябва да премине. В същото време той трябва да се пребори с позицията на социален аутсайдер, в която е поставен от останалите конкуренти с отлично образование, добри връзки и безупречни обноски.

Междувременно, Хари се опитва да разреши тайнствените изчезвания на няколко видни университетски преподаватели, учени и артисти, и да разкрие човекът, който смята, че стои зад тях – Ричмънд Валънтайн (САМЮЕЛ Л. ДЖЕКСЪН). Заподозреният милиардер и разочарован еко-активист, воден от  желанието си да спаси земята на всяка цена, е изработил схема, която ще има опустошителни последствия за всички.

С помощта на Хари, Егси се научава да бъде и джентълмен, и шпионин – но дали ще успее да триумфира над съперниците си и да спечели престижната позиция в Kingsman? И може ли заедно с Хари да разплетат навреме изобретателния зъл план Валентин и да го спрат?

 

Twentieth Century Fox представя, съвместно с MARV, една продукция на Cloudy, филм на Матю Вон, KINGSMAN: ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ, с участието на Колин Фърт, Самюел Л. Джексън, Марк Стронг, Тейрън Еджъртън и Майкъл Кейн.

Подбор на актьорите Реджиналд Порскаут-Еджъртън, CSA , дизайнер на костюмите е Ариан Филипс, музиката е композирана от Хенри Джакман & Матю Марджисън. Копродуцент е Джейн Голдман, а монтажисти на филма са Еди Хамилтън, ACE и Джон Харис.

Художник е Пол Кърби, оператор е Джордж Ричмънд. Изпълнителни продуценти са Марк Милър, Дейв Гибънс, Стивън Маркс, Клаудия Вон и Пиер Лагранж.

Продуценти са Матю Вон, Дейвид Рийд и Адам Болинг. Сценарият е на Джейн Голдман и Матю Вон, базиран по комикса „The Secret Service“ на Марк Милър и Дейв Гибънс. Режисьор на филма е Матю Вон.

ЗА ПРОДУКЦИЯТА

Kingsman: Тайните служби иронизира самонадеяната сериозност на шпионския жанр, разказвайки историята на шпионин джентълмен, който взема обикновено дете от работническата класа под крилото си и го обучава в изкуството на шпионажа. В основата е преходът на хлапето между от обикновено улично съществуване към тайнствения свят на приключения с изключително висок залог. „Филмът е смесица от всичко, което съм научил от предишните ми проекти –  Две димящи дула, Гепи, и Лейър кейк, които бяха гангстерски филми, кактo и от комикс филмите Шут в г*за и Х-Мен: Първа вълна.“ – отбелязва режисьора и сценарист Матю Вон.

Съсценаристът Джейн Голдман добавя: „Матю много обича филмите за Джеймс Бонд и с Kingsman: Тайните служби се потопи в любимия си жанра, като в същото време прави нещо ново. Той от от години говори за идеята си да направи шпионски филм –– още когато работихме върху Звезден прах (2007).

На снимачната площадка на Шут в г*за, Вон и автора на комикси Марк Милър, нахвърлят концепцията за следващ проект, който по-късно ще стане Kingsman: Тайните служби. „Идеята и на двамата бе да проследим как се става елитен шпионин, но фокусът да падне върху малко вероятен кандидат“, – казва Милър.

Милър разказва на Вон статия във вестник, която разкрива, че режисьорът на първия филм за Бонд Терънс Йънг, привлякъл за главната роля в Др.Но Шон Конъри против волята на автора на 007 Ян Флеминг. Писателят виждал своя агент по-скоро да бъде изигран от Джеймс Мейсън или Дейвид Нивън. Милър казва : „Йънг осъзнал, че най-важната му задача е да превърне Конъри, този груб шотландец, в джентълмен. Преди да започнат снимките на филма, той го завел при шивача си, в  любимите си ресторанти, и в общи линии го научил как да се храни, да говори, и да се облича като джентълмен шпионин.“

С този разговор започна създаването на Kingsman: Тайните служби, но ще отнеме още няколко години преди Милър да започне да работи върху графичния роман Secret Service, който служи за основа на филма. Авторът се колебае дали действието да се развива в Америка, но Вон настоява да запазят историята в Англия. Милър разбира че, ще трябва да намери британски илюстратор, който са успее да улови фините класови разлики.

И веднага в ума му изниква името на Дейв Гибънс – легендарен илюстратор, известен с работата си върху Watchmen с Алън Мур. Милър си спомня как се е редил на опашка в продължение на четири часа, за да получи автограф от Гибънс като 17-годишен фен на комикси, и още пази топъл спомен за своите 15 секунди време лице в лице с него. Година по-късно, Милър, все още ученик, пише на Гибънс писмо, в което споделя, че иска да бъде комикс писател а Гибънс да работи върху неговите идеи.

„Написах на Марк много учтив отговор и му казах: „Сега може би не, но в бъдеще кой знае. – спомня си Гибънс. – Минаха години и дойде време да се срещнем отново. Вече бях голям фен на работите му, и се разбрахме да си сътрудничим в някой проект.“

Милър предлага на Гибънс историята за тайните служби. Художникът е привлечен най-вече от факта, че действието се развива във Великобритания и героите са истински британци. „Няма нищо по-вълнуващо от неща, които са здраво стъпили в реалността, – обяснява той. – Дори и най-странната фантазия трябва да е основана в реалността, за да остане възможна. Така че, ако ще има хора, летящи наоколо в реактивни раници, катапултиращи седалки и притежават всички прекрасни джаджи, за да се поддържа и подхранва фантазията е наистина важно това да се случва в истинския Южен Лондон, с правдоподобно изглеждащи герои.“

Тайните служби се появява върху рафтовете на комикс книжарниците през февруари 2012 г. и проучва две съвместно съществуващи страни на британската култура. Той разказва историята как един джентълмен шпионин обучава племенника си, уличен гамен, да бъде следващия голям таен агент,.

Междувременно, Вон трупа идеи за филмовата версия със своя сътрудник Джейн Голдман. Двойката е работила съвместно във всички филми на Вон досега, и постепенно създават новия сценарии.

„Матю и Джейн работят брилянтно заедно, – отбелязва Милър. – Каквото и да им дадеш, то винаги го връщат по-добро. Няма нищо по-прекрасно от това да видиш адаптацията на своя книга, написана всъщност по-добра, отколкото си си представял.“

Вон и Голдман имат силно желание да се направят някои промени в историята на Милър и да насочат Kingsman: Тайните служби в малко по-различна посока. Те написват предисторията на Агенцията, която да не е държавна организация, а джентълменът шпионин вече не е чичо на гаменчето, а бивш колега на баща му, който е загубил живота си да са спаси него.

Сглобяване на отбора:

Кастингът на Kingsmen

Kingsman е елитна организация на оперативни работници, които не са подчинени на правителството. Военни като стил, те са алтруистична част, която върши безупречна работа. „Те са най-добрите, – казва Колин Фърт, който е в ролята на Хари, а в Kingsman носи името Галахад, също като легендарния рицар на Кръглата маса на крал Артур. – Живеем в епоха, в която се отнасяме с голямо подозрение към нашите институции и правителства. Каквото и доверие да сме имали някога, сега то е безвъзвратно подкопано, така че смятам, че е интересно да се проучи идеята за съществуването на организация с чисти мотиви. Такава, която не е компрометирана от политиката и бюрокрацията на институциите. Kingsmen са съвременните рицари на Кръглата маса.“

Изборът на Фърт за ролята е донякъде рисков, но не и случаен за Вон. Фърт е много обичан и възхваляван като типичен британски джентълмен, така че идеята да покаже как разпердушинва злодеите не бива да се пренебрегне. „Да наблюдаваш Колин в екшън сцени е забавно и различно, – казва Вон. – Това беше голям риск, но Колин се справи. Знаех, че той без проблем ще покаже  джентълменския аспект на шпионина, но не бях толкова сигурен, че ще може да се справи с екшъна. Извадихме го от зоната му на комфорт и той вложи толкова много в работа си. След този филм Колин със сигурност ще добави към името си и определението екшън звезда.“

Джентълменът шпионин е класически мотив в британското кино – от автентичната гледна точка, представена в романите на Джон льо Каре – самотният частен детектив – до високо технологичните и наситени с тестостерон фантазии от филмите за Джеймс Бонд. Фърт, който бе в ролята на Бил Хейдън Льо Каре в „Дама, поп, асо, шпионин“, с удоволствие се заема с възможността да пресъздаде екшън герой. „Това, което се отдава на Матю толкова умело, е да намери начин да събере най-доброто от различни герои. – казва той. – Така че ще трябва малко Хари Палмър [герой на автора на шпионински романи  Лен Дейтън], малко Бонд, и малко Льо Каре, за да се получи търсеното забавление.“

„Палитрата и усещането на Kingsman: Тайните служби е малко старомодна. – продължава той. – Шпионинът е елегантен – с копчета за ръкавели, костюм, джаджи, вградена в шапката. И в същото време е футуристичен и по доста скандален начин прави неправдоподобното възможно.“

„Всъщност ролята ме върна към осемгодишното момче вътре в мен, което се забавлява и пуска на воля фантазията си. – казва той. – Филмът притежава елемент на буен, напрегнат екшън и грандиозна измислица, героите и злодеи са изчистени персонажи и са способни на всичко. Те имат определен вид суперсила. Не сме хора, които могат да летят, но имаме приспособления, които могат да направят и невъзможното – от запалки и писалки, до остриета, скрити е обувките ни.“

Хари се чувства отговорен за смъртта на бащата на Егси, и смята, че му е длъжник. Когато член на Kingsman е убит, организацията започва да търси нов агент. Фърт казва: „Когато Хари вижда че синът на колегата му – Егси се е засилил по наклонената плоскост, Хари си поставя предизвикателството да спаси момчето. Иска да види дали ще може да претопи Егси в член на Kingsman. Той доста категорично казва, че да бъдеш джентълмен няма нищо общо с акцент или възпитание; това е нещо, човек се учи и се доказва с поведение.“

Изборът на млад актьор, който да бъде в състояние да изрази правдиво промяната на Егси от момче от улицата до възпитан таен агент е огромно предизвикателство. Дори когато филма достига фаза на предварителна продукция и повечето роли са раздадени, Вон все още се опитва да намери своя Егси.

На прослушване с режисьора минават над 60 млади актьори преди да се поява Тарон Егъртън, 24 годишен уелсец от Абъристуит, току-що завършил  театрална школа. Той досега няма филмови участия и докато работи върху участие в телевизионна драма, неговият агент му дава някои страници от сценария на Kingsman: Тайните служби, катъо му казва да се подготви за прослушване на следващия ден. „Не мисля, че тогава дори знаех заглавието на филма, – спомня си Егъртън. – Това беше просто една сцена между двама герои, наречени Хари и Егси. Но беше толкова добре написана, че страшно се развълнувах.“

След срещата им, Вон казва на Егъртън, че би искал да се яви още веднъж на прослушване, и този път да разиграе диалога с Колин Фърт. Младият актьор още не знаел, че Фърт е избран за ролята на Хари. „В рамките на пет минути научих, че и Майкъл Кейн участва във филма, и сърцето ми буквално щеше да се пръсне от вълнение.“ – припомня си Егъртън.

„Намирането на талантлив млад актьор е трудно, – отбелязва Вон. – А да откриеш такъв, който да изнесе филма на плещите си е по-трудно. Тарон никога досега не е участвал във филм, но у него има нещо специално. Когато Дженифър Лорънс се яви на кастинг за Мистик [във филма на Вон  X-Мен: Първа вълна] тя бе само на 19, но веднага щом се обърна към камерата,  усетих, че у нея има нещо. Същото беше и с Тарон.“

Егъртън описва снимачния процес като „страшен, но прекрасен. Какво повече може да иска един млад актьор? Това наистина е една сбъдната мечта и аз се чувствам късметлия, че съм един от малкото хора в света, които могат наистина да кажат това.“

„Ролята на Егси е трудна за изпълнение, – отбелязва Вон. – Той е дете от улицата, който се превръща в джентълмен. Трябва да бъде достоверен  при изобразяването на двете състояния на образа си, като в същото време остане симпатичен, което не е лесно. Но Тарон го направи с истински апломб. „

От първата им среща на Егъртън с Фърт двамата актьори си пасват. „Талантът му е изключителен, – завява за именития си колега Егъртън. – Би трябвало да си плащам за Майсторски клас докато работя редом с него, а не аз да получавам пари. Колин е много мил, насърчаващ и успокояващ, и винаги предлага подкрепа и съвет. Мисля, че кастингът му е гениално хрумване от страна на Матю.“

Фърт връща същите комплименти на Егъртън. „Имам чувството, че аз бях този, който се учи от Тарон – той има невероятна спонтанност, чувствителност, референтни точки и енергия. Изживяването беше свежо, приемам като огромен подарък възможността да се свържа с хора от напълно различни поколения.“ Фърт има предвид също така и Майкъл Кейн, на когото Вон се спира за ролята на Артър, шефа на Kingsman.

Актьорът, който ще влезе в кожата на Артур трябва да притежава необходимо привличане и да е някой, който ще изглежда добре до Хари. Гибънс казва: „Артур е основателя на организацията, а когато става въпрос за филми, Майкъл Кейн е областният управител. Той винаги инвестира своя авторитет и опит в образите, които играе, и това го прави идеален за ролята.“

Кейн незабавно одобрява сценария. „Когато го прочетох, разбрах че филмът ще бъде много необичаен, смешен и истинско приключение.“

С усъвършенстването на Kingsmen се заема  Марк Стронг, който играе ролята на Мерлин. Също като в легендата за крал Артур, Мерлин е малко встрани от „кръглата маса“, и служи по-скоро като треньор на новобранците и магьосник по технологичната част на организацията. Стронг отбелязва, че Мерлин се справя с компютрите с лекотата на изстрел от автоматична пушка.

„Мерлин притежава ефективност и издръжливост, и много симпатичен герой, Той обича и се грижи за своите подопечни.“ – казва Стронг.

Актьорът е един от най-честите сътрудници на Вон и се възползва от възможността отново да поработят заедно с режисьора. „Това е третият филм, който снимам с Матю. – казва Стронг. – Той е от хората, които се наслаждават на работата си и на това с което се занимават, и може да бъдете сигурни, че филмът, който ще направи ще ви хареса.“

Всички новобранци в Kingsman са от нивото на Егси, но в лицето на Рокси (Софи Куксън) момчето разбира какво Джейн Голдман нарича „достоен противник. Двамата са приятели и съперници, затова между тях има уважение. В известен смисъл, това е част от отклонението ни от Джеймс Бонд линията.“

Куксън разкрива коя точна част от образа на героинята й я привлича да участва във филма: „Изморих се от  четене на сценарии, в които на жените се гледа предимно като на сексуални обекти и всичко останало е въпрос на аксесоари. – обяснява тя. – Рокси е точно обратното. Тя има своя цели и амбиции и притежава отличително, собственото лице. Рокси е една от двете жени кандидати за позицията в Kingsman, така че може да се каже, че е заобиколена от твърде много тестостерон. Тя чувства известен афинитет към Егси, въпреки че са много различни.“

Куксън се сблъсква с предизвикателства в ролята си. „Имаше моменти, в които съм се чудех какво правя, висяща с главата надолу, бояща се да не повърна. Но сега като погледна назад съм много щастлива, че станах част от филма. Усетът на Матю към детайлите е нещо, което не съм виждала досега. Той има изключително прецизен поглед за нещата и за актьора това е страхотно, защото спокойно може да му се довери.“

Превземането на света

Намирането на злодеи

Всеки добър шпионин се нуждае от злодей, който да отговаря на нивото му. В лицето на Валънтайн (в ролята Самуел Л. Джаксън) жанрът открива своя може би най-маниакален антагонист. Милиардер гений, чийто план да „спаси света“ включва унищожаване на човешката раса, Валънтайн е класически вариант на злодей от шпионски филм. В същото време обаче той е технически грамотен предприемач, вдъхновен от най-новите суперсили в света: изпълнителните директори на гигантски медийни конгломерати и технологични гиганти.

Ненаситен фен на комиксите, Самуел Л. Джексън вече е прочел книгите на Марк Милър и Дейв Гибънс, когато разбира ,че Вон се интересува от него за ролята на Валънтайн. „Kingsmen са различен вид джентълмени шпиони, – казва той. – Смятах, че идеята е страхотна и винаги съм си мислил, че от комикса ще стане прекрасен филм.“

Джаксън харесва сценария на Вон и Голдман, и завява, че разбира мотивацията на Валънтайн. „Най-откаченото нещо е, че историята е напълно логична, – смее се той. – Филмът е изпълнен с визуално богати картини и образи, и бях завладян от тръпката, че ще участвам.“

Логиката на Валънтайн се основава на идеята, че понеже световното население е набъбнало до неконтролируеми нива, е необходимо смъртоносно редуциране. Неговия смъртоносен план е да се произвеждат СИМ-карти, които той ще разпространява свободно в целия свят. Те ще стимулират едновременни агресия и падане на задръжките и буквално ще накарат хората да се разкъсват един от друг, освен, с изключение на няколко избрани души, пощадени заради своята интелигентност, сила и красота. Той събира този елит, имплантира в главите им защитни чипове и ги транспортира до своята тайна база.

Милър обяснява: „Взех назаем идеята от професор, който срещнах в университета в Глазгоу. Той ми обясни, че ако рептилния комплекс, който е в самата основа на човешкия мозък се активира, ще станем изключително агресивни и чувствителни на тема собствена територия и в крайна сметка се унищожим взаимно. Съществува определена радиочестота, която може да побърка всеки от нас.“

Джаксън описва Валънтайн като морален, прагматичен човек. „Той разбира, че трябва да се вземат някои решения, за да може нещата да работят. За да преуспее света на хората, трябва да се направят жертви, и някой трябва да бъде готов да ги направи.“

Фърт е на друго мнение: „Валънтайн иска геноцид! Той е масов убиец и психопат. Може да има план за по-добро бъдеще в съзнанието си, но ако това включва смъртта на милиони хора, идеологията му е малко вероятно да бъде споделена и от останалата част на човечеството.“

Все пак той разбира защо Джексън намери смисъл в действията на Валънтайн. „Мисля, че е в реда на нещата това, че Сам не смята своя герой за злодей. Като актьори, нашата работа е да влезем в съзнанието на героите и да ги виждаме по начина, по който те гледат на себе си. От субективната гледна точна на моя собствен герой, Валънтайн е един злодей в класическата традиция на Бонд“.

Вон казва: „Джаксън е всичко, което искахме, че и отгоре. По начина по който Никълъс Кейдж вкара нещо уникално в образа на Big Daddy в Шут в г*за, Сам внесе свои идеи на репетициите, които да разиграем. И докато в началото идеите му малко ме поуплашиха, то в крайна сметка се оказаха решаващи за образа.“

Един от основните моменти във филма е сцената с вечерята, на която Валънтайн и Хари споделят противоположните си философии и обсъждат класическите филми, с които са пораснали. „Когато бях дете, – казва Валънтайн, – мечтата ми бе да работя джентълмен шпионин.“ А Хари отвръща: „Винаги съм смятал, че старите Бонд филми са толкова добри, колкото е добър образа на злодея. Исках като порастна да стана колоритен мегаломан.“ „Е, – парира Валънтайн, – не е ли жалко, че и двамата е трябвало да пораснем?“

„Толкова е вълнуващо да вземете два противоположни образа и да ги съберете заедно, – казва Фърт. – И двамата са страхотни, опасни и разполагат с голяма власт. Средства, с които боравят обаче са напълно различни, и тяхното противопоставяне е основна е част от динамиката, която Матю създадава във филма.“

Джаксън е съгласен: „Играем тази игра на котка и мишка, в която Хари се прави, че не знае кой е Валънтайн, който пък се прави, че не знае кой е Хари. До момента, в който открито си казват: Играта започва – да видим кой ще излезе победител.“

Всеки класически злодей си има и незабравим главорез, затова Валънтайн си има Газел – красива, свръхинтелигентна девойка, която е с ампутирани крака над коляното, а от протезите изтрелва смъртоносни остриета. Тя е машина за убиване. „Казва се Газел, защото има пълен контрол над краката си. – обяснява София Бутела, която поема ролята. – Героинята ми носи специални протези и когато се бие, изстрелва остриета, което я прави много опасна.“

За актрисата от алжирски произход и бивш модел, ролята се оказва нещо като подарък. Бутела, която краси подиуми, има появи в музикални клипове и е участвала в турне на Мадона, отскоро се е насочила към киното и е доста развълнувана да получи ролята. „Беше едно дълго пътуване. – казва тя. – Танцувах много, но спрях преди две години и половина. От тогава съм се явила на толкова много прослушвания, с дълго чакане и непрестанна борба. Да се събудиш един ден и да получиш тази роля – която направо дойде от нищото – беше повече от подарък за мен. Чувствам се благословена да бъда част от филма.“

Работата със Самуел Л. Джаксън е едно от най-силните преживявания за Бутела. „Той е толкова впечатляващ и има огромна енергия. – обяснява тя. – Възхищавам му се безкрайно и в първия ден на репетициите, аз само го гледах. Беше нещо от рода на „О, да… мой ред е да говоря сега, съжалявам!“.

Тя отбелязва интензивното обучението, което я подготвя за каскадите във филма. „Научиха ме на тай бокс, таекуондо, и как се работи с въжета. Газел използва краката си за убиване, така че трябваше да науча различни видове ритници. Никога не бях правила нещо подобно.“

Шпионски игри

Екшънът в Kingsman

Брад Алън, австралийски майстор по бойни изкуства и хореограф, който е работил с Вон в Шут в г*за, координира бойните сцени с екип, който включва шампион по паркур и брейк танцьор, открит от Алън в YouTube.

Една от многото забележителни екшън сцени във филма е кулминационната битка, която се случва в църква, където Фърт извежда цялото паство на Kingsman. Невероятен е фактът, че сцената е направена само в един дубъл.

Голяма част от работата с каскади е ново преживяване за Фърт, чийто образ е в непрестанно движение между високооктанов екшън и спокойна тишина. Когато Хари се включва в екшъна, той е във вихъра си – и то без да изгуби и частица от своята изтънченост. За да се подготви за сцената в църквата, продукцията призова екипа от каскадьори, който Фърт описва като „лигата на необикновените джентълмени. Всеки от тях има собствени невероятни умения. Има екип в стил Джеки Чан, който се обучава от  Брад Алън – един от най-добрите майстори по бойни изкуства в света; после има шесткратен световен шампион по тайбокс; олимпийски златен медалист по гимнастика; представител на специалните части, които проведе обучение по стрелба…“

Тренировъчния режим на Фърт е по три часа на ден, всеки ден, в продължение на няколко седмици. „Уча се да използвам части от тялото ми които никога не съм използвал, – казва той. – Дори не знаех, че съществуват. Толкова е болезнено.“

„Каскадьорите, които обучаваха Колин бяха невероятно впечатлени, – спомня си Джейн Голдман. – Не беше нещо, което е правил преди и бе педантичен и толкова усърден в тренировките си. Колин е най-отдаденият актьор в тренировките, когото познавам. Не защото трябваше да го направи, а защото наистина искаше да е добър. Справи се перфектно и почти всички екшън сцени си ги направи без дубльор.“

Скоро

Скоро

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here