Всеки следващ филм на реж. Кристофър Нолън е истински наркотик за феновете му. При „Тенет“ нещата са по-мистериозни от всякога. Имаме звезден актьорски ансамбъл, включващ Джон Дейвид Уошингтън, Робърт Патисън, Кенет Брана и Майкъл Кейн. Описанието на филма е семпло: „Епичен екшън от света на международния шпионаж“.

Вчера (22.05.2020г.) се появи втория трейлър на филма. В съвкупност с описанието и ретроспекции, нещата звучат все по подозрително. И това видео включва мъже в костюми тичащи навсякъде, а Джон Уошингтън се събужда на все по-странни места. Имаме илюзии, разбиваща се и след това „възстановяваща се“ кола, както и Майкъл Кейн на пищна маса. И всичко е въпрос на живот и смърт разбира се.

Напомня ли ви на нещо? Всичко ужасно много прилича на първите трейлъри на „Генезис“. Предходния филм на режисьора, който втрещи всички и ги остави с въпросителни в главата си. Сравенете трейлърите на двата филма. Тонално те са идентични. Дали с новото си заглавие Кристофър Нолън няма да създаде продължение по начина, по който М. Найт Шаямалан превърна „На парчета“ в продължение на „Неуязвимият“, филм от преди 15години? И „Генезис“ и „Тенет“ се въртят около мисия с преследване. Мотото на „Тенет“ гласи: Време е за нов вид мисия! Дали това не сочи, че филмът е някакъв вид продължение?!

„Тенет“ дебютира в кината на 17.07.2020г. Вижте и сравнете новия трейлър на филма, с този на „Генезис“.

 

Източник: Esquiere

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 + = 49