Скоро, след като обяви че се оттегля от актьорството, Терънс Хауърд получи своята звезда  на Алеята на славата в Холивуд. Терънс Хауърд от „Империя“ Терънс Хауърд от "Империя"

Плътно до него, по време на церемонията бяха съпругата му и двете им деца. Терънс получи звездата веднага след премиерата на финалния сезон на хит поредицата „Империя“, която можете да гледате и по родната телевизия Fox.

Номинираният за Оскар актьор говори около 3 минути и благодари на много хора.

Преди няколко години бях свален от Холивуд и ми бе казано, че никога няма да работя отново. След това… една млада жена на име Дана Уолдън ми повярва и ми позволи да оглавя шоуто и.

Звездата му е в непосредствена близост до звездата на екранната му партньорка от „Империя“- Таражи П. Хенсън.Терънс Хауърд от „Империя“ Терънс Хауърд от "Империя"

Името ми е изписано върху камък в Холивуд. Докато има Холивуд Булевард, Терънс Хауърд винаги ще го има!- каза актьора

В свое интервю не отдавна Терънс сподели, че се оттегля от актьорството и се отдава на филантропия. Успял е да „отвори цветето на живота“.

… всички се опитват да ми подшушват „Не казвай, че е завинаги“. Но аз прекарах 37 години, представяйки се за различни хора. Така хората можеха да се преструват че ме гледат и се наслаждават на това, което правя. Направих открития за собствения си живот, чрез науката, които още Питагор е започнал. Отворих „цветето на живота“ по правилния начин и намерих правилния път, който търсим повече от 10 000г. Защо да продължавам да съм актьор, когато имам цяло едно поколение, което мога да открехна за този нов свят?!

Терънс Хауърд от "Империя" Източник: The Source

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =